שלום לכולם

שלום לכולם

שמי עינת ואני בת 17 אני לומדת בבית ספר מיוחד יש לי לקויות למידה בגיל 14 התחילו לי הרעידות ברגלים ועד היום אנו לא יודעים מזה האם הרעד שיש לי ברגלים, ידים זה התסמונת טורס? ואם כן אז למה אחרי הרעידות ברגלים יש לי קודם כמו זרם ברגל ואחר כך קצת חולשה למה זה?

ברוכה הבאה לפורום עינת כפיר ../images/Emo8.gif

אם ברצונך לדעת מהם הסימנים של תסמונת טוראט...ואיך ניתן לדעת אם אכן את לוקה בזה.... היכנסי לאתר א.ס.ט.י (קישור בראש דף הפורום) או לדבר המנהל....ואם בכל זאת תמצאי עוד כמה סימנים הנך מוזמנת לשתף אותנו. שבת שלום

הלנה

New member
הי ענת

רעידות וזרמים נשמע כמו משהו שדורש בירור אצל נאורולוג. יש לך טיקים? כי אם לא, אז איך הגעת דוקא לטוראט?

elikrf

New member
שלום הלנה

היינו אצל נאורולוג אבל אני לא זוכרת מה שהוא אמר אבל הוא לא אמר שזה טיקים הגענו לזה דרך התוכנית אוטדה

הלנה

New member
עינת... עם כל הכבוד לאודטה...

אם הנאורולוג אמר שזה לא טיקים ...אז כנראה שזה לא טיקים.... אבל אם זה עדיין ממשיך זה שווה בדיקה.... עשית בדיקות דם? בדיקות B12? אני יודעת שגם יש תופעה של רגליי "עצבניות" שהם נסגרות ונפתחות..לא ממש רעידות...את יודעת למה אני מתכוונת? וגם זו תופעה בפני עצמה, שלא יכולה לנסוע מעצבנות או סיבות אחרות.

mickya

New member
לעינת שלום

עליך לפנות לנוירולוג לברור הגורם לרעד, החולשה והזרמים ברגליך. בברכה ד"ר מיקי אברמוביץ

למעלה