שלום לכולם

bluesky22

New member
שלום לכולם

לפני שלושה חודשים התחלתי לעבוד במקום מעולה מבחינת התנאים: אני מארחת בבית מלון בעסקים ויש פה הכל אוכל, אינטרנט, טלויזיה ואין שום בוס מעלי כך שאני בגפי. השתחררתי לפני שנתיים אבל אני עדיין לא מחפשת עבודה רצינית כי אני רוצה לטוס עוד מעט רק שהתאריך עדיין לא ידוע. הבעיה היא שהעבודה מאוד משעממת כי יש לפעמים ימים שאני לבד עם עצמי וכמה אפשר לראות טלויזיה ולהתחבר לאינטרנט? אני יודעת שעבודה כזאת היא מצוינת אם הייתי סטודנטית אבל אני לא.. מה שכן השעות ממש לא נוחות זה מ- 3 עד 10 בלילה. מה עלי לעשות?

מתימטיקה

את לקראת טיול וצריכה את הגמישות מבחינת התחייבות. תמורת הגמישות את משלמת מחיר של שעות לא נוחות ושעמום. מה את צריכה לעשות ? לבדוק מה עושה לך את חוסר השקט לשלם את המחיר. מתימטיקה של החיים.

bluesky22

New member
היי אני יודעת שאני צריכה להתגמש

ואני יודעת שכל אחת אחרת הייתה מתה לקבל תפקיד כמו שלי, אבל משום מה אני לא שלמה עם עצמי אני מרגישה שאני מתבזבזת כאן ושאני יכולה לעשות כ"כ הרבה דברים בחוץ וללמוד כ"כ הרבה מהחיים, מהאנשים ואילו כאן אני מרגישה אסירה בבית כלא ואין לי שום מפלט. מרגישה שהזמן עובר לי ושאני חייבת לנצל אותו לפני שיחמוק לי מהאצבעות. מבין?

הדרך

ברגע שאת יודעת לומר לעצמך שבעבודה הזאת את מתבזבזת אמרת הכל. התחושה הזאת היא חיישן מהותי וחיוני. כל עוד לא תשתיקי אותו תוכלי לכוון את עצמך ולתקן את דרכך. על כן, גם אם כרגע, "זה מה יש", או זה מה שמתאים, מחר הכל יכול להשתנות. מכאן למעשה את עוברת הלאה לשאלה הגדולה והיא לאן אני רוצה להגיע. אם את תדעי להתמודד עם השאלה הזאת בדרך פתוחה, תוכלי לכוון את עצמך למקום אליו את שואפת. אם זה יתקל בצורך להתמודד עם קשיים ושם תתפסי רגליים קרות, אז תצוף ותעלה התחושה שאת מתבזבזת או תמרור שמזהיר אותך מפני זאת. על כן יש לפניך עוד עבודה רצינית. ב ה צ ל ח ה אמיר דרור

If6Was9

New member
אני רואה פה יתרונות

בייחוד בשעות העבודה שמאפשרות לך ליהנות מכמה שעות טובות של אור יום, ובכלל מכך שהשעות הפנויות הן בבוקר, ולכן מתאימות לסידורים (בלי לבקש יום חופש) או "סתם" לים ושאר בילויים לשעות היום.

למעלה