שלום לכולם

olsen cool

New member
שלום לכולם

אני מחפשת את השיר Poster girl יש אותו למישהו?אגב חש לכם פורום נורא נחמד אני מבקרת כאן מידי פעם ואני גם מכירה קצת את אפרת,אנחנו מדברות לפעמים במסן במקרה גם לי קוראים אפרת כבר אמרתי כמה מהמם השם הזה?

efratushh

New member
לא!! אתן לא אמורות לתת לה!!

אני לא נותנת לאף אחד שירים שנמצאים באלבום!! ואני חושבת שכולנו צריכות לנהוג ככה... כי אם זה נמצא באלבום אז זה גניבה... ואני לא רוצה לגנוב מבקסטריט

efratushh

New member
מה זה משנה?

אני חושבת שאנחנו כן יכולות להוריד אותו, כי אין מצב שאני לא קונה את הדיסק... אני אתבד לפני זה ! תראי, בקסטריט לא רוצים שהמעריצות יסבלו בגללם!! (אני לא יודעת איך זה איתכן, אני סבלתי לא מעט...) אני בטוחה שלא איכפת להם אם נוריד את השיר כל עוד אנחנו כן קונות את האלבום, לא?

Incomplete Girl

New member
נו

אמרתי שאני לא קונה את הדיסק? ברור שאני קונה, אין על זה בכלל ויכוח! ואני גם חושבת שאפשר להוריד אותו, כי הם בעצמם רוצים את מה שהטוב למעריצים,והם יודעים שהם נתנו לנו לחכות 3 שנים אז מגיע לנו משו לא? בכל מקרה, יותר טוב שאנשים יורידו, כי זו השיטה היום, אנשים כבר לא קונים דיסקים! הם מורידים מהאינטרנט! אז עדיף שיורידו,שיחשפו לבויז, וככה השירים יהיו פופולאריים

sivanick

New member
חמודים

איך הם תמיד אומרים אותו דבר חח אבל זה בכל זאת כיף לשמוע אותם, אפילו אם הם אומרים את אותם הדברים
העיקר הם מדברים

למעלה