שלום לכולם

SoldieRonit

New member
../images/Emo124.gif ראול עכשיו בערוץ הולמרק ../images/Emo41.gif

שלא תגידו שלא אמרתי

pumiki25

New member
"ג'רמי"? ../images/Emo3.gif

המון תודה, רונית!
הוקלט, הוקלט...מחנה ראול - pictures, anyone? הוא נראה אותו הדבר, אבל...זה דיוויד לאגו. דיוויד לאגו. *שוזפת עיניים בהנאה מרובה*
נועה! פתאום קלטתי...דיוויד לאגו, דיוויד טום...פשש, חדת אבחנה, אני
מי נתקע עם "הוט" ולא קולט את המשחק?
(*...אמרה וציחקקה לה ברשעות מנויית yes...*
)

SoldieRonit

New member
אני עם הוט-אבל לא היו לי בעית קליטה

תמיד אמרו לי שאני אינטלגנטית

NOAAAAA1

New member
חח רק עכשיו קלטת?../images/Emo8.gif

אבל דייויד לאגו לא ממש משמעותי בשבילי . . . [מבקשת סליחה ממחנה ראול/ראל..חיחי]

taish

New member
אז מה היה לנו היום?

באנו, שכבנו עם ג'ק אבוט, פוצצנו לקלארק המסכן ת'צורה, העפנו את דיאן מהחיים, נעתרנו להזמנה של ג'יי.טי... עצרנו, לקחנו נשימה והמשכנו... ניצחנו בפיינל פור, זכינו בגביע, זכינו גם בברכה מטופשת להחריד מאריק שרון... אני לא יודעת לאן אנחנו ממשיכים מכאן, אבל אני בטוחה שזה למקום שעוד לא היינו בו!
יום גדול למכבי ת"א, פרק נהדר של צח"מ.

Dawn12

New member
../images/Emo6.gif

היה באמת פרק חביב עם סצינות נפלאות של פיליס/מלקולם וג'ק/ג'יל (שני זוגות שיכלו בקלות להיות ביחד לפני כמה חודשים ועכשיו כבר מאוחר מדי בשבילם
) ועם לא מעט קטעים קומיים. לא חשבתי שנגיע למצב הזה, אבל היחידה שעוד נסבלת אצל הצעירים היא מאק. אני לא יודע מה אתכם אבל אני מיציתי את הסיפורים שלהם לגמרי. אין לי כוח יותר לראות אותם על המסך שלי. ובנימה אופטימית זו - מברוק למכבי!

שחר, מבינה אותך לגמרי.

צריכים להוציא את בריטני משם וכמה שיותר מהר
ועכשיו ברצינות. זה באמת כבר נמאס. אני לא יודעת מה לך נמאס בכל הסיפור הזה אבל לי נמאסה כל הלעיסת מסטיק הזאת מרגע התקרית בבריכה. אני מרגישה שאנחנו הולכים סחור סחור בכל עלילת הטינס. מילא, אם היו נותנים למאק באמת "להתפרע" קצת עם ג'.טי ולהפוך ליותר קלילה ולו רק כדי לעצבן את בילי ובריטני, (בעיקר את בילי), לא יודעת, משהו! שיעשו כבר משהו מעניין עם אחד מהם. כל סצנה איתם מסתיימת אותו הדבר. בריטני מאשימה את מאק במארב לה ולבילי. מאק סובלת מדאגת יתר לבילי ואילו בילי מצטרף לחגיגות עם בריטני. זה באמת מחזיר אותנו לימים כשמאק ובילי רק הגיעו לסידרה והיו כמו חתול ועכבר ובריטני התנהגה כמו פוסטמה (מה חדש?) ולזמנים האלה אני ממש לא רוצה לחזור. אני רק מקווה שב"רייב" הזה יקרה משהו פתאומי ומעניין, ואני לא מתכוננת לזה שראול יתחיל שוב להתעטש...

Dawn12

New member
../images/Emo6.gif

אני לא יודע אפילו להגיד מה נמאס לי. הרי לא קרה היום שום דבר מיוחד אצלם. אולי זה מה שבלט היום בפרק. כל העלילות האחרות מתקדמות (רובן בקצב של צב בתהליכי גסיסה מתקדמים, אבל יש תזוזה) בזמן שהשישייה הזאת תקועה במקום וממשיכה בריטואל הקבוע של: בילי ומאק נפגשים או פשוט בוהים זה בזו וכל השאר מתאימים את עצמם למשמעויות של המפגש/מבט האחרון של הזוג המלכותי. בילי משעמם בטירוף. לא יודע מתי זה קרה אבל בשלב מסויים הוא איבד את מעט האופי שעוד היה לו. בריטני ממחזרת את עצמה וכבר אמרתי מזמן-מזמן שהיא צריכה לחזור לשיעורים אצל פיליס. ראול וריאנה אף פעם לא ענייננו אותי במיוחד וג'יי טי פתאום נזכר לפתח אישיות? למי אכפת בכלל? לי לא. נשארנו רק עם מאק שבאמת הפכה להיות הדמות הכי המעניינת מבין השישייה, אבל גם זה אומר משהו...

יש לי הערכה מחודשת לג'י.טי

(וזה גם יכול לעבור לי עד מחר אתם יודעים
) אני מתה על בילי ובכל זאת כ"כ שמחתי כשמאק וג'.טי הכניסו לו היום! קודם כל מאק עם "אני לא שומרת הראש שלך ואתה בטח שלא שלי" ואז כשבילי הולך לקבל תשובות מג'י.טי אז ג'.טי תומך במאק ומכניס לו כהוגן. שמחתי כי אני ממש לא אוהבת את הגישה החדשה של בילי: "בואו נתעלל במאק". עד כמה שהוא חושב שזה לטובתה איך אפשר להיות כזה מגעיל?! ובריטני, אוי בריטני! אני כבר לא יכולה להסתכל עליה. היא עושה לי בחילה הבימבו השתלטנית בעלת נחריים של חזיר הזאת. שתיקח את עצמה ותעלה כבר על המטאטא שלה ותעוף כמה שיותר רחוק...

למעלה