שלום לכולם

WrathAngel

New member
שלום לכולם

רציתי לבקש אם מישהו יכול לתת לי מספר טלפון של עו"ד שמתמחה בהגשת תביעות למשרד הביטחון. תודה רבה לעונים.

עָנת

New member
WrathAngel שלום../images/Emo39.gif

לבקשתך
מצרפת לינק של יעוץ משפטי חינם. וכן את רשימת עו"ד. לידיעתך:אצל רוב העו"ד קיימת שיחת התייעצות בחינם. אתה מוזמן לשתף אותנו/להתייעץ איתנו בנושא התביעה. ונשמח לעזור לך

WrathAngel

New member
הבעיה שלי

נפצעתי במהלך השירות. עברתי ניתוחים, הגשתי תביעה למשרד הביטחון ושוחררתי על 24. מה שהצבא אומר הוא שעדיף לי פרופיל 24 כי אני אהיה אזרח לכל דבר. אבל מה שהוא לא אומר לך זה שאתה תקוע בלי משכורת וביטוח. אני עדיין על פרופיל 24 ורק עכשיו משרד הביטחון אישר לי את התביעה. כל הזמן שהייתי ב-24 לא קיבלתי משכורת והייתי צריך לשלם ביטוח לאומי ורפואי ושכר דירה. ובגלל הניתוחים גם לא יכולתי לעבוד. בעיקרון חייתי על גב ההורים שלי. ניסיתי לברר מה הזכויות שלי כמו דמי אבטלה וכו', ומסתבר שאף אחד לא יודע. אני מתקשר למקום אחד ומפנים אותי למקום אחר בלי לתת לי תשובה שיכולה לעזור לי. עכשיו משרד הביטחון קבע לי אחוזי נכות ובגלל שהם פחות מ-20 אני לא זכאי לשום טיפולים. וכמו הצבא הם זורקים אותי עכשיו לידי קופת חולים. זה אומר שאני צריך לשלם את הטיפולים מעכשיו בעצמי. הייתי צריך גם לקנות ציוד רפואי כדי לעזור בשיקום וביקשתי החזר כספי, כמובן שהם לא מתייחסים לזה בכלל. הבעיה היא שלאן שאני לא מתקשר מפנים אותי למקום אחר ושם אומרים שהם כתבו את מה שרציתי והם יעבירו את זה הלאה ובינתיים הכל נסחב ואני לא רואה שום תשובות או אפילו תמיכה.
אני פשוט מרגיש כאילו הצבא ומשרד הביטחון סומכים על זה שאנשים לא מבינים בדברים האלה ואז הם לא יכולים לקבל את מה שמגיע להם.
אני מרגיש כאילו השתמשו בי כשהייתי טוב להם ועכשיו שאני כבר לא מועיל הם רוצים להיפטר ממני.
אני מניח שדברים כאלה עובדים רק כשמערבים מישהו שבאמת מבין בזה (עו"ד)...

עָנת

New member
WrathAngel בוקר אור../images/Emo42.gif

1.נכים שהוכרו אחרי 1996 יקבלו את הטיפול השוטף ע"פ חוק בריאות ממלכתי ע"י קופות החולים/ביטוח לאומי. מצרפת לך מאמר בנדון
2.לא הסברת לנו את מהות הפגיעה , ע"מ שנוכל להוציא לך את סעיפיי הליקוים,וכך תראה שבאמת 20% זה המקסימום. 3.WrathAngel בראש הפורום יש לינק אדום "דעו את זכויותכם". אם ברצונך (ואתה מהצפון) אתה יכול לקבוע פגישה עם אבי שלנו
,ואבי יסביר לך ברוגע ובנחת
את כל הזכויות שלך. 4.מצרפת לך מתוך השאלות נפוצות בפורום,שירשורים על זכויות והטבות של נכים מ10%-19%. 5.מזמינה אותך להשאר עימנו.
,ומאחלת לך חיים טובים,ובריאים
אגב,אתה יודע שיש לך זכות להגיש החמרה למשרד הביטחון, במידה ותהיה החמרה(חס וחלילה) כך שיש לך "אבא" טוב,שלא זורק אותך.

AVI359

New member
אנג'ל ידידי

אנג'ל שלום רב בהזדמנות תסביר לנו מדוע שרות שלוש שנים בצה"ל עבורך בבחינת כלא. לא הבנתי מדוע היית צריך לקבל משכורת וממי היית צריך לקבל ביטוח? עד כמה שאני מבין קיבלת מצה"ל עיצה נכונה כי אם היית מקבל פרופיל 21 מצבך היה גרוע בהרבה. עד כמה שאני מבין קבלת פצוי כספי חד פעמי מאגף השיקום שיכול לסייע לך פשוט צריך לנצל זאת בחוכמה. מעבר לכל זה פתוחה בפניך האפשרות להגיש או ערעור על החלטת אגף השיקום תוך 45 ימים או להגיש בקשה לועדה רפואית עקב החמרה במצבך.הייתי מציע לך לגשת לאנ"צ הקרוב למקום מגוריך ולהתיעץ איתם ללפני שאתה מוציא כסף עבור עו"ד.אגב אם יאושרו לך אחוזים מעל ל 20% תצטרך להחזיר את התגמול החד פעמי שקבלת.לבסוף תמיד תוכל להגיע אלי לאנ"צ חיפה טל 04-8539882/4 פקס 04-8510838 לא משנה היכן שאתה גר בארץ,אנו נמצאים 100 מ' מתחנת רכבת בת גלים חיפה. בברכה אבי

WrathAngel

New member
תגובה

תודה רבה על התשובות שלך ושל ענת. השירות בצבא הוא לא בבחינת כלא בשבילי. ברגע שמצבי שישתפר אני אחזור לצבא ואסיים את השירות הצבאי שלי. מגיעה לי משכורת כי בזמן שאני על 24 בגלל שאני לא מסוגל לעבוד ובגלל שנפצעתי בצבא והם צריכים לתמוך בי עד שאני "אחזור" לעצמי. לא קיבלתי פיצוי כספי מאגף השיקום. יכול להיות שאני אקבל בעתיד. תודה על ההזמנה :)

עָנת

New member
WrathAngel כמה אחוזים קבעו לך../images/Emo35.gif

כי רק מ10%-19% מקבלים פיצוי חד פעמי.(אחרי 1996 כמובן
)

WrathAngel

New member
תשובה

קבעו לי 10%. אבל הרופאים שבדקו אותי (לא במשרד הביטחון) אמרו לי שאני צריך לקבל 20% זמני לכמה חודשים ואחר כך 10%.

עָנת

New member
אם כך קיבלת הפיצוי החד פעמי../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

הועדה קבעה אחוזיך ע"פ סעיפיי הליקויים. אל תשכח: יש לך זכות לערער על החלטת הועדה תוך 45 יום. בנוסף,במידה ויהיה צורך,תוכל להגיש החמרת מצב.

WrathAngel

New member
תשובה

לא קיבלתי. מקבלים כחודש אחרי קביעת האחוזים בתנאי שלא ערערת לפי מה שהבנתי. הם גם אמרו לי שה-10% זה זמני לשנה הקרובה. ולפי מה שהבנתי אני לא מקבל מענק אלא משכורת.

עָנת

New member
WrathAngel ../images/Emo141.gif

10% זמני כמובן שלא מקנה מענק חד פעמי. כי אולי האחוזים יעלו
שמגישים עירעור לא מפסידים שום דבר. חומר למחשבה...

WrathAngel

New member
תגובה

אבל אני לא מבין. כל שנה יעשו לי בדיקה חוזרת של האחוזי נכות שלי?? עכשיו קיבלתי 10% זמני ואני אמור לקבל 20% זמני ואחרי זה זה אמור לרדת ל-10%. עוד שנה שוב יעשו לי ועדה רפואית ויורידו לי שוב את האחוזי נכות וככה ימשיכו?? כן, אני מגיש ערעור, עכשיו בעזרת עורך דין.

עָנת

New member
משרד הביטחון רשאי להשאיר נכה

עם אחוזים זמניים. הרופא הפרטי שלך המליץ על 20%,ואני מקווה שאכן תקבלם,אך לתשומת
יך,לא אחת חברי הועדה פשוט "מתעלמים" מחוו"ד חיצוניות. הם קובעים אחוזי נכות ע"פ סעיפיי הליקוים המוגדרים מראש.
כל עוד האחוזים זמניים הם בהחלט יכולים לעלות או לרדת.
לחץ
על הלינק האדום בראש הפורום,ותרים
לאבי. ואבי יוביל/ידריך אותך ברצון וללא תמורה.

AVI359

New member
אולי תסביר לי אתה

אנג'ל שלום רב בסדר,תגיש ערעור בעזרת עו"ד,מה הוא יגיד שמצבך קשה? רופאי הועדה הרפואית יגידו לעו"ד:אתה בכלל לא רופא מה אתה מבין בנכויות,שלום לך ושא ברכה. אתה יכול בעצמך לגשת לרופא ולקבל חוות דעת וגם אז חוות דעת זו הינה בגדר המלצה בלבד. כל החוכמה להביא את הרופאים בועדה הרפואית להכרה בחומרת מצבך.אם לא תצליח שום דבר לא יעזור,מה כאן לא ברור? בברכה אבי

למעלה