שלום לכולם

שלום לכולם

מזה זמן מה שאני מחפש ולא ידעתי היכן וכיצד..... אז ככה- ישנה אישה קטועת ידיים לחלוטין, בעלת סרטון קצר הממחיש את אורח חייה, האישה הינה בעלת שער קצר, אינני זוכר עוד דברים עלייה, למעט זה שהוקסמתי מאד מיכולותיה "הבלתי מוגבלות", היא פשוט עושה הכל... אם יש למישהו מידע לגבי שמה או כל מידע חיוני אחר שיכול להועיל אודה מקרב לב. תודה.

settie

New member
קלטת וידאו

האשה "ללא הידים" זכורה לי, יצא לי לצפות בקלטת ולהתפעל מיכולותיה האחרות את הקלטת ניתן למצוא ב"שמע" ת"א לא זוכרת את שמה אולי בילי!!!

מעט ממה שזכור לי

האשה הזו סובלת מנכות מולדת כתוצאה מטיפול תרופתי שאמא שלה קיבלה במהלך ההריון - תלידומיד. תרופה שניתנה לנשים בשנות ה- 60 וגרמה למומים מולדים ופגיעה בגפיים. באמת מרשים היה לראות את מידת העצמאות וההסתגלות שלה בבית ומחוץ לבית, אבל אני זוכרת שהיא דיברה גם על הקשיים שבגידול הבן שלה ועל היחס של הסביבה אליה. לדעתי תוכל למצוא עוד פרטים בחיפוש בגוגל עם מילות מפתח מתאימות, אולי גם בלוחות השידורים של התחנה שבה הסרט שודר (בערוץ 8 אם אני לא טועה)

ל-Shangrila

שם הסרט: "יום בחייה של בוני קוסטלו" ויש לי אותו בבית. תוכל להתקשר אלי : 08-9474938

ענתשמר

New member
אליסון

הוא שמה של האישה, אמא שלה דווקא לא קיבלה תלידומיד אבל אליסון טופלה וגדלה במוסד שטיפל בילדי תלידומיד. הסרט שודר כבר מספר פעמים (צפיתי רק בשלוש מהן...ואני מחכה בקוצר רוח לראות שוב את האישה המדהימה הזאת) בערוץ יס+. אולי גם בערוץ 8, לא יודעת. בהצלחה באיתור הסרט, ענת.

למעלה