שלום לכולם

nattalie

New member
שלום לכולם

אני חדשה בפורום הזה, למרות שבמשך זמן קצר קראתי כאן הודעות וזכיתי לראות את התמיכה הנהדרת שכולם זוכים לקבל כאן ופשוט לא העזתי לכתוב. אני מקווה שתסכימו לצרף גם אותי לפורום הזה כי הוא פורום נהדר, שכיף להיות חלק ממנו... אני כאן כי אני חושבת שאולי אני מסוגלת גם לעזור ולתת תמיכה ולא ברור לי אם גם לקבל... בכל אופן אני כאן בשביל לתמוך בכל מי שצריך\ה, ואני יודעת שיש כאן הרבה כאלה שבאים לתמוך והם תומכים הרבה יותר טוב ממני, אבל מי יודע אולי מישהו כאן יוכל למצוא את התמיכה שלי כשימושית...

קארן_@

New member
nattalie יקירונת....

כמה טוב שאת פה. הישארי. אני בטוחה שתמיכתך תועיל המון, למרות שאת אינך מעריכה כך. את מוזמנת מאוד. אבל אל תשכחי שגם אנחנו כאן בשבילך, כשתרגישי בנוח לספר, לשתף, לבכות, לצחוק.... נשיקות, קארן.

שלום לך נטלי

ברוכה הבאה לפורום שלנו... שמחה שמצאת את הכוח לכתוב לנו למרות החשש הראשוני...בטוחה שלא תצטערי על כך. כפי שאולי כבר ראיתי, תמצאי כאן חברים מקסימים...ונשמח לצרף אותך לכוחותינו. את מוזמנת לתמוך כמה שרק תרצי...כל תמיכה תתקבל בברכה. ואני מקווה שעם הזמן גם תמצאי את הדרך לקבל את התמיכה שלנו...יש כאן בכמויות בלתי נידלות. בבקשה אל תמעיטי בערך עצמך. כל אחד תומך ונתמך כמידת יכולתו ובדרכו שלו. אין טוב יותר או פחות...זה הרי כל כך אישי ושונה אצל כל אדם.. ושוב ברוכה הבאה אלינו מקווה לפגוש אותך שוב. מאחלת לך כל טוב שלך מאיה.

למעלה