שלום לכולם =)

8Rach8

New member
שלום לכולם =)

אני חדשה... הלוואי שהייתי חולה על סוסים כמוכם.. חיה יפיפייה .. אבל יש לי סוסים בבית.. ז"א חווה והכל.. ויש לנו סוסה שהמליטה ואני מחפשת שם לסייח.. זכר.. יש לכם רעיון לשם יפה?

../images/Emo97.gifברוכה הבאה../images/Emo9.gif

אני מורן
בת 14 וחצי רוכבת בחוות צח אינגליש - קפיצות מתחרה במטר ויש לי סוס משלי שקוראים לו אפולו
רק...היה נחמד אם היית מספרת קצת על עצמך
כמו איך קוראים לך וכו'

lions queen

New member
../images/Emo187.gifשלום לך../images/Emo13.gif

אני ניצן, בת 17 וחצי, רוכבת כמעט 10 שנים, אתמול ביליתי בבית חולים וכרגע לא בטוח מה יהיה בהמשך הרכיבה שלי.. פפ השתלבות נעימה שתהיה לך...
שם לזכר..? תני לי לחשוב על זה קצת..

wildrider

New member
שלום..

קוראים לי גל אני בן 17 וחצי מתחרה קפיצות עם רוקי בהצלחה בהשתלבות... ושם לסוס זכר = אווניו יכול להיות נחמד.. אבל זה חלק תלוי באופי של הסוס ובמראהו...

8Rach8

New member
תודה רבה לכולם../images/Emo140.gif../images/Emo141.gif

איזה אנשים נחמדים יש פה =) שמי רחלי .. אני גרה במרכז... במושב בעמק חפר... באוגוסט אני אהיה בת 16 הסוס שלי בצבע לבן עם כתמים של חום בהיר.. עיניים כחולות.. =) תודה לעוזרים...

שירלי317

New member
../images/Emo78.gif שלוםשלום

היי, אני שירלי בת כמעט 15.. רוכבת בכנות אינגליש.. דרסז' וקפיצות.. אין לי סוס משלי לצערי.. עדיין!!! חולת סוסים בדם עוד מהרחם..חח וזהו.. אז ברוכה הבאה והשתלבות נעימה.. ספרי לנו על עצמך גם קצת.. ושם לסייח זכר?.. אממ.. אני בעד "סוס" חח.. (השם של הסוס של בילבי..חחח... סתםםםם אממ.. אולי טיפטיפון (מהקטקטים) או אמטיסט או אמרלד..חח.. אני יודעת שהשמות שלי לא קשורים בכלל... אבל תחיו עם זה.. אממ.. אולי תבחרי שם לפי השמות של ההורים שלו.. יאנו עם האות הראשונה של השם של האבא או משו בהקשר לאמא..חח.. אין לי מושג.. איך הוא נראה בכלל?

שירלי317

New member
כן, ראיתי אחרי שכתבתי את ההודעה

כי כנראה שכבנו כמעט באותו זמן..חחח

SHiRA110

New member
../images/Emo142.gifסוס זה גם השם של הסוס של

הנסיכה הקסומה

Blue Eyessss

New member
ברוכה הבאההה../images/Emo47.gif

אני נטע בת 16 וחצי רוכבת בחוות אביב בינוב...זה נראה לי לידכם לא!?! אני רוכבת 11וחצי שנים יש לי סוסה בשפ
קורונה
אני מתחרה דרסז' השתלבות נעימה!!!

וואלקם!../images/Emo140.gif../images/Emo25.gif

אני ניצן
בת 14 וחצי רוכבת בחוות ויצו נהלל שנתיים וחצי, מתחרה דרסז' וקפיצות
ויש לי שני סוסים
השתלבות נעימה!

היייי.....

אני ענבר....
בת 10 וחצי...... גמאני נולדתי באוגוסט ואני אהיה בת 11...... רוכבת ב
חוות צח
מתחרה קפיצות...
אין לי סוס..... השתלבות נעימה

מורי5

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo80.gifברוכה הבאה../images/Emo140.gif

אני מור בת 12 וחצי רוכבת ב
אורוות הקיסר
~השתלבות נעימה~

P oo k a

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifברוכה הבאה../images/Emo13.gif.

אני נטע.. רוכבת ווסטרן. השתלבות נעימה!
.

S H I L G I

New member
וולקאם../images/Emo113.gif

אני נייטע בת 15 מחיפה רוכבת בחוות הפיסגה שבמושב עופר תהני!

למעלה