שלום לכולם...

joshh

New member
שלום לכולם...

יד הגורל רצה ולחצתי על חיפוש אקראי של פורום והגעתי לפורום הנ"ל.. נחמד לי פה לאחר שרפרפתי בהודאות. אז הינה אל תנסו את זה בבית שלי: אני בחור מאוד מבלוגן, עד לפני 8-9 שנים הייתי מאבד חודשית את הארנקים שלי ועכשיו אני מצליח לאחוז בהם בהצלחה. אך בחודש באחרון באמצעות הכישרון המולד שלי הצלחתי לאבד משקפי אוקלי יקרות ונגן MP3 לא זול (עצוב אהה ?). מה לעשות כדי לא לאבד עוד דברים ?

טל קר

New member
עכשיו כשיש לך נקודת אחיזה, ואתה

כבר לא מאבד ארנקים, הגיע הזמן להצמיד את מה שאתה כן נוהג לאבד לארנקים. אמנם להסתובב עם משקפים למשל שארנק קשור אליהם זה לא כזה נעים, אבל גם לאבד משקפים לא. בהצלחה.

joshh

New member
חשבתי על זה ...

אבל אז אני אצטרך לסחוב את כל החפצים שלי יחד וזה יהיה מאוד כבד...

טל קר

New member
אל תהיה כבד.

מכיון שהמגנטים למקרר שהצעתי בעצה אחרת לא נוצלו, מה דעתך לחבר את חפציך במגנט למקרר כשאתה בבית? בנוסף, שמעתי שיש כאלו שיוצאים מהבית (במיוחד בחו"ל) עם הילד כשהוא קשור בריתמה ורצועה. אם כך נוהגים בילד, אז על אחת כמה וכמה איני רואה מניעה לנהוג כך בנגן MP3. בהצלחה.

joshh

New member
את מאמינה לי שעשיתי את זה כבר ?

ועדיין אבדתי אותו !!! אם היה לי ילד בטח הייתי מאבד גם אותו :/ מאותה סיבה שהייתי מוריד אותו לשניה באיזה מקום ואז שוכח ...

טל קר

New member
טוב, אין ברירה.

תעשה פירסינג במקומות נבחרים בגוף, תחבר בחוט לחפצים הבעייתיים (ארוך כדי שתוכל להשאיר אותם בחוץ כשאתה במקלחת), ואל תשחרר אפפעם. בהצלחה.

joshh

New member
תודה על העצה !!!

עכשיו כל מה שעלי לעשות זה להחליט מה יותר כואב: לאבד חפצים או לעשות חורים בגוף.... :O)

De-Panther

New member
זה בערך מה שאני עושה../images/Emo6.gif בארנק שלי..

אני דואג שיהיה לי את כל הכרטיסים שאני צריך והמפתחות וכל שאר האביזרים ותמיד כשאני יוצא מהבית אני דואג לשים את הטלפון שלי בכיס הימני והארנק בכיס השמאלי לפני כמה שבועות גם היה לי סופשבוע של נסיעות ברכבת ואוטובוסים וכל הבלאגאן הזה אז גם לקחתי איתי MP3 וכל הדרך דאגתי להחזיק אותו כדי שחס וחלילה הוא לא יעלם לי

גנגי

New member
חומד, לא הבנת.

אלו לא הודאות. אנחנו לא מודים בכלום. אנחנו בכלל לא כאלה, אנחנו בכלל לא קיימים, אפילו. ולעניינך, אם תאבד את כ-ל החפצים שלך, לא יישארו לך עוד לאבד, נכון? אז זהו. זה מה שתעשה. ותראה שאחרי זה יירווח לך.

joshh

New member
אכן את צודקת...

אבל אז אני אקנה עוד ועוד...ורק הגמדים הקטנים נהנים מהם... חוץ מזה יש דברים שאם אני יאבד אותם (כמו הנשק שלי) אני עלול לשבת כמה שנים בכלא....(לא רעיון טוב...)

gitta

New member
הי ג'וש

אני מכירה כמה אנשים עם אותה בעיה, ואני שמחה להודיע לך שאלה האנשים הכי נחמדים שהיכרתי. פעם קראתי על אנשים שמאבדים חפצים. הם בד"כ גם לא סוגרים את שפופרת משחת השיניים, משאירים את דלת ארונית האמבט פתוחה, כלומר, מפזרים ומפוזרים בעת ובעונה אחת. מסתבר שבין כל שאר החלוקות של טיפוסי בני האדם, יש גם חלוקה ל"פותחים" ולסוגרים". הפתוחים הם קלילים, נדיבים, שמחים, ואילו הסגורים הם ההיפך, אובססיביים לסדר וניקיון ובקיצור... אז שמח בחלקך ותפסיק להסתובב עם פריטים יקרים. לאבד חפצים זולים זה פחות גרוע.

למעלה