שלום לכולם!

t h e snake

New member
שלום לכולם!

קוראים לי כנרת, ואני חדשה כאן בפורום.... (כלומר הצטרפתי ברגע זה..) אז שלום לכולם! ואני שמחה להצטרף אליכם.. מכיוון שמוקי זה האמן (ב'ה' הידיעה) בשבילי... אם מדברים על מוזיקה ישראלית, אין ספק שמוקי זה האמן שהכי נגע לליבי מכל האמנים שישנם. השירים שלו, לפחות לדעתי, חודרים עמוק לתוך הנשמה, הם גם מדברים על כל כך הרבה נושאים שקשורים לכולם.. בקיצור שירים מדהימים! את הדיסק הראשון, חרשתי במשך 3 שנים ועדיין לא נמאס לי ממנו, ואת הדיסק השני אני מתכוונת לחרוש עוד כמה שנים טובות.. עד שהוא יוציא חדש... אני רק מקווה שמוקי לא יהפוך למסחרי כמו שאר אומני הארץ, כי ככה השירים יאבדו מהקסם... וסתם שאלה להתעניינות... מישהו כאן חושב שהוא מתחיל להתמסחר? (פשוט השיר של שב"ק מיוזיק, לא ממש מתאים לסגנון שלו...לפחות לדעתי) אז לילה טוב לכולם... ושוב שלום!

Magi¢ Girl

New member
שלום ברוכה הבאה ^^../images/Emo24.gif

אני גל, בת 15 מקיבוץ בצפון ואינלי מושג מה אני עושה ערה בשעה כזו. ובקשר למסחריות: אני חושבת שזו הייתה יותר פארודיה על כל המסחור. אבל לא יודעת בעצם...

Rasta Nesta

New member
קודם ב-רוכה ה-באה..

תראי..לפי דעתי "שבק מיוזיק" זה שיר שנועד בעיקר לשמוח ולרקוד... ואפילו מוק הכניס לשם שורות שצריך לקחת ברצינות... יש שם ת'קטע של הצחוקים וצריך להנות מזה...כי קצת שמחה לא תזיק ב-כ-ל-ל! יא מאאן..בובה..תהני מהשיר..(;

BaRbiK

New member
ברוכה הבאה!

והוא אמר באיזשהי תוכנית שזה שיר צחוקים..חחחח

ברוכה הבאה כנרת ../images/Emo24.gif

קודם כל חג שמח
ולגבי ההתמסחרות - אני לא רואה התמסחרות כדבר רע, ואני חושבת שההבדל מאוד דק בין פרסום והצלחה למסחור. אין כזה דבר אמן שהוא לא מסחרי - אמן שהוא לא מסחרי זה אומר שהוא אמן לא מצליח. מוקי התקדם הלאה הסגנון של האלבום השני השתנה, שב''ק מיוזיק זה אחלה שיר!!! לא ממוסחר, שיר כיפי שמעלה חיוך ומזיז ת'תחת

למעלה