שלום לכולם. שמעתי דברים טובים על הפורום הזה...
M Mystic Dragon New member 18/4/05 #3 אתה מצטרף לפורום? אם כן, אז יופי! ברוך הבא והשתלבות מהירה ונעימה שתהיה לך!!! אם לא, אז אני בטוח ששמעת *רק* דברים טובים על הפורום הזה, ואני ממליץ לך בחום להצטרף.
אתה מצטרף לפורום? אם כן, אז יופי! ברוך הבא והשתלבות מהירה ונעימה שתהיה לך!!! אם לא, אז אני בטוח ששמעת *רק* דברים טובים על הפורום הזה, ואני ממליץ לך בחום להצטרף.
O Orbital Shadow New member 18/4/05 #4 ברוך הבא../images/Emo13.gif../images/Emo60.gif אנחנו לא באמת נותנים שוקולד למי שמצטרף, זאת רק שמועה.
B black robe New member 18/4/05 #5 ברוך הבא לפורום!../images/Emo24.gif חסר לך ששמעת דברים רעים...! השתלבות מהירה וכאילויים ניצלו"ש = את יודעים אולי לאן נעלמה יערה???
ברוך הבא לפורום!../images/Emo24.gif חסר לך ששמעת דברים רעים...! השתלבות מהירה וכאילויים ניצלו"ש = את יודעים אולי לאן נעלמה יערה???
B black robe New member 20/4/05 #17 אה... טוב , שיהייה לה בכיף!../images/Emo13.gif../images/Emo63.gif איך הייה הטיול שלך ?
A Armed Angel New member 18/4/05 #9 סתאלק מפה קניחט מטומטם :C אין לנו אוכל, לך קישטה בררררררה סתם גבר, תשאר בפנאן שלנו. אבל באמת אין אוכל, ואם יש הוא שלי ושל עמר
סתאלק מפה קניחט מטומטם :C אין לנו אוכל, לך קישטה בררררררה סתם גבר, תשאר בפנאן שלנו. אבל באמת אין אוכל, ואם יש הוא שלי ושל עמר
N Nurmidor New member 19/4/05 #13 ברוכהבא! ../images/Emo24.gif ../images/Emo140.gif השתלבות מהירה וכו' אתמול חזרתי מטיול של יומיים לגליל! וישנתי בשק שינה והיה לי מגניב
ברוכהבא! ../images/Emo24.gif ../images/Emo140.gif השתלבות מהירה וכו' אתמול חזרתי מטיול של יומיים לגליל! וישנתי בשק שינה והיה לי מגניב
L LuLuLu iT New member 20/4/05 #18 ברוך הבא! ../images/Emo24.gif../images/Emo69.gif אני יערה ואני עדיין צרודה