שלום לכולם :)

לונושקה

New member
תום,

אחרי שראיתי אותו שר עם נינט הטקס מלכות היופי השתנתה לי כל הדעה כלפיו והוא לא סתם חתיך אלא הוא מדהייםם הוא שר כל כךך יפה! והוא פשוט ריגש אותי ולדעתי הם עשו את השיר הרבה יורת טוב מהמקור אפילו... ואני לא היחידה שחושבת ככה... אני חושבת שהוא יעשה את זה מעולה!

לאאאאא....יש גבול../images/Emo70.gif

כמה שנאי אוהבת את השיר שלנו ואת רן דנקר (האמת שלא ממש. אבל הוא לא מזיק.) השיר בעברית לא יותר טוב מהמקור
המקור כל כך טוב שאי אפשר שיהיה טוב ממנו. באמת. את בטוחה שאת לא היחידה שחושבת ככה
המילים אפילו אל נשארו אותן מילים, המלודיה השתנתה לגמרי בפזמון... אני בטוחה שנאי לא היחידה שחושבת שהמקור יותר טוב. אבל, כן, יש מצב שרן יעשה פעולה את התפקיד של רולף / פרנץ / פרנק (לאסגורה כבר על השם)

לונושקה

New member
לא צילמו את עלובי החיים

ומאוד מאודדדד חבל חח... וגם לא הקליטו את הקאסט של 98... מאוד חבל חח :)

Sally Bowles

New member
רגע, תגידו...

זה היה במשכן? זאת אומרת, שייך לקאמרי? אם כן, אז למה לא הזכירו את זה ב"שירת הקאמרי"? הם מציינים שם שנים שבהן העלו את מחזות הזמר...

Sally Bowles

New member
כן...

אבל אם לא שמת לב (בטח שמת לב) כשכל שיר מתחיל, כתוב למעלה על הקיר את שם השיר, מאיפה הוא לקוח ואת השנים שהעלו את המחזמר. אז היה כתוב רק 89...

barmiz

New member
הבהרה

הגרסה של 98-99 לא הייתה צריכה להיות בשירת הקאמרי כי זאת הייתה בכלל הפקה של ש.צמח ועוד מישהו.. עלובי החיים היו בשירת הקאמרי תחת הקטגוריה "מחזה-זמר" שבקטגוריה הזאת באמת לא כתבו את שמות ההצגות. אבל עלובי החיים ששרו שם זה כאילו מעלובי החיים של שנות השמונים (הגרסה הקודמת וה"נוסטלגית")

Hippie Jeannie

New member
כפי הנראה ליזל תהיה

סשה גרישקוב. ההפקה הזאת מתחילה למצוא חן בעיניי פחות ופחות.

Hippie Jeannie

New member
תתפלאי.

יכול להיות שהיא כן. לפי מיטב ידיעתי היא בוגרת מגמת התאטרון בבית הספר ויצ"ו בחיפה, הוא בית-ספר די נחשב. אבל יש לי הרבה מאוד דעה קדומה כלפי מי שהולך לכוכב נולד. מודה, אני סנובית, אבל מבחינתי זו ירידה גדולה ברמה בשביל אנשים כמו עדי כהן.

Nir5L

New member
אם כבר דנים בזה..

עדי כהן יכלה בקלות ללכת על מסלול של אלילת בנות נוער ולככב על בימות הפסטיגל אבל לא, היא דחתה את ההצעה, השתחררה מהיצוג של טדי-הפקות ופתחה בדרך חדשה, עצמאית יותר. לכן את רואה אותה עכשיו בשירת הקאמרי ולא בערוץ הילדים ובנוגע לסשה, ראיתי אותה משחקת ב"האסופית" והיא דווקא שיחקה בסדר גמור בניגוד ללירון לב, שחשבתי שיש לו רקע במשחק שלטעמי שיחק זוועה הוא מהשחקנים שלא יודעים מה לעשות עם הפנים שלהם ומסתכל בחשש לכל כיוון

trilliane

Well-known member
מנהל
אין סיבה שתהיה לך

כמות הסטודנטים למשחק מבתי ספר נחשבים ביותר (בית צבי וכו') שהולכת לאודישנים גבוהה מאד, פשוט רובם לא עוברים כי הם לא מספיק מעניינים בעיני ההפקה. אני בטוחה שרבים מהם לא מתלהבים מהתוכנית, אבל הבינו מהר מאד שזו דרך מעולה לצבור פרסום מהיר והכרה, והנה - עובדה שעכשיו כשיעשו אודישנים לכל מיני מחזות זמר וכו' יש להם סיכוי עצום להיבחר, כי הקהל מכיר אותם. עסקה משתלמת, לא?

Hippie Jeannie

New member
ברור שהרבה יותר קל להצליח ככה.

אבל גם הרבה יותר קל להשתכר טוב מטלנובלות מאשר מתאטרון. אני לא יודעת, אני משערת שאין לי זכות לשפוט, כי אולי גם אני אגיע פעם לדברים שפעם נראו לי תת רמה, מתוך חיפוש אחר כסף או פרסום או קידום. יכול בהחלט להיות. כרגע, מנקודת המבט שלי, אני מעדיפה לעבוד כמחלקת פליירים (זה מה שאני עושה כבר שנתיים) מאשר לקבל ג'וב באיזו טלנובלה. ועובדה שזה משתלם, ההמתנה, קיבלתי עכשיו תפקיד בבית ליסין.

למעלה