שלום לכולם :)

Hermione1382

New member
שלום לכולם :)

ראשית רציתי לדעת האם מישהו שמע על כך שיועלה המחזמר צלילי המוסיקה במשכן לאומנויות הבמה? ידוע כבר מי השחקנים? ובעצם במה הוא יהיה שונה מהמחזר שהועלה בחנוכה ב95? שנית רציתי לדעת האם למישהו יש הקלטה (סרט וידאו, קלטת אודיו או דיסק או במחשב) של המחזמר עלובי החיים בעברית בגרסא שהועלתה ב98 או בזו שהועלתה בשנות השמונים? ואותה שאלה גם לגבי המחזמר המלך ואני שהועלה בקאמרי עם ריבקה רז ויוסי גרבר?

barmiz

New member
לגבי צלילי המוסיקה

פורסמו כרגע רק 2 משתתפים... רמה מסינגר כמריה ודודו פישר כקפטן פונטראפ. במה היא תהיה שונה?... היא תהיה עם תפאורה חדשנית, תרגום מעובד וקצת יותר ממוסחרת...

"תפאורה חדשנית" זה שם קוד

לתפאורה קמצנית שלעולם לא תשתווה ל95.התפאורה תהיה מוקרנת על מסך מאחור,כמו במלך ארתור.מכה.

Nir5L

New member
אוייי איזה באסה. ואני כבר..

אני כבר ציפיתי למשהו מפתיע ומעניין כי אני אחד שחולה על תפאורות ובאמת יהיה קשה להתעלות על התפאורה של ההפקה הקודמת

barmiz

New member
נכון

התפאורה הקודמת הייתה יפה... אבל מה כמו במלך ארתור? הרי חייבים מלא דברים.. כמו החדר של מריה.. וכל הבית של פונטראפ (כולל המדרגות או מה שזה יהיה) המלך ארתור הייתה תפאורה מעצבנת... אני מקווה שבזאת ישקיעו טיפה יותר...

Sally Bowles

New member
גם הדס מורנו תשחק את ליזל

אוף, לא יהיה כמו המחזמר של שנת 95, פשוט לא יהיה. לגבי עלובי החיים של 98, אני חושבת שלא צילמו את זה בכלל

barmiz

New member
הדס לא...

הדס לא תשחק את ליזל בהפקה... מסיבה פשוטה: כל הקיץ היא תופיע במחזמר "אלאדין" בתיאטרון ישרוטל באילת.

Sally Bowles

New member
באמת?!

אז למה היא אמרה את זה אצל מיכל זוארץ? מווווזר אז מי תשחק את ליזל? ובטח האודישנים של הילדים לא היו עדיין... נראה לי שהולכת להיות התנפלוווות על האודישנים... חחחח...

40גבי

New member
איזה מזל שאין קונצרט העשור לזה....

מתחשק לי לקחת פלקט..לבוא לאולם.. ולהניף אותו "דודו , מזל שאין קונצרט עשור"

Nir5L

New member
ובתפקיד רולף ב"צלילי המוסיקה"....

אחרי שבועות של אודישנים בהם חיפשו את השחקן שיגלם את רולף במחזמר "צלילי המוסיקה", ואחרי שבחנו מאות שחקנים מרחבי הארץ, הסוף נראה קרוב, ולגמר הסופי עלו שלושה מועמדים. אבל אז החליטו בהפקה ללכת על בטוח ולקחת לתפקיד את רן דנקר (השיר שלנו). אז אחרי שהוא נתן או.קיי. ליהקו אותו בלי אודישן, טאבל עם התחייבות לשיעורי פיתוח קול אם אני לא טועה רולף זה החבר של ליזל (הבן 17 עוד מעט 18 חחח)

Nir5L

New member
בנוגע לשתי הבנות הגדולות

אמממ אז ככה: הדס מורנו לא תהיה ליזל כי היא משתתפת ב"אלאדין" באילת ולכן זה לא מסתדר הבנתי שמשה קפטן מביא שתי בנות מבית צבי או שתי בנות שהוא מכיר.. משהו כזה.. לתפקידים של שתי הבנות הגדולות

TEENAGER1

New member
../images/Emo66.gif קוראים לו רולף? ../images/Emo12.gif

משום מה זכרתי אותו בשם אחר. ניחא. בהחלטה הזאת ההפקה לוקחת על עצמה את האחריות למיליון ילדות רעשניות שאין להן שום מושג במחזות זמר, שיבואו רק כדי לראות את הבחור החמוד. Show Biz.

barmiz

New member
__

מה שמזל בכל הסיפור זה שיש לו את הקטע על ליזל (דיאלוג+שיר) ובסוף את הנאצים... ככה שהוא לא יופיע המון, אז הבנות ירעישו מעט זמן חח וזה רלף.. לא רולף...

Nir5L

New member
זו אותה בעיה שיש ב"מי שחלם"

עם סקעת... בעיה שמעצבנת אותי ממש אין לי כוח למעריצות הצעקניות שלהם

לא!טעיתי.רולף ../images/Emo13.gif

אני יכול לחשוב על 100 שחקנים שיעשו את זה יותר טוב,ויותר מגיע להם,ממר דנקר הצעיר.

למעלה