שלום לכולם!

KRAMAKIN

New member
שלום לכולם!

אתמול הינו בבית חולים שארי צדק ובן שלי(בן 14.5 ויש לו טוראט) כיבל מירשם ל HOLIDOL . יש לו אמון תיקים ובעיות התנהגות. עם משה הכול למסור דעתו ומידה על התרופה ותפעות לווי. תודה מראש. נטלי

mazy

New member
בוקר טוב, נטלי ../images/Emo24.gif

גם בני מטופל בשערי צדק, ומטופל בהלידול מזה כ- 7 חודשים. בתחילה השתמשנו בטיפות הלידול, וכעת הגענו למינון של שני כדורים ביום. התרופה מאד יעילה לטיפול בטיקים. אצלנו לא היו תופעות לוואי, למעט עייפות בולטת. עם הזמן הגוף מתגבר על כך, לאחר תקופת הסתגלות לתרופה. שיהיה בהצלחה, מזי.

בנבר

New member
נטלי שלום

שמי צביה ,יש לנו ארבעה ילדים, שני הבנים הבוגרים בעלי תסמונת טורט ,טופלו בהלידול וזה עזר להם לטיקים. תופעות הלוואי בהתחלה היו עייפות קשה שהושפעה ממספר הטיפות שקיבלו. במשך הזמן למדנו לקבוע את מספר הטיפות והצלחנו לנטרל את העייפות .בשלב מסוים הם החליטו להפסיק את הטיפות ומאז ועד היום במשך מספר שנים הם ללא טיפול תרופתי ,ונראה שהטיקים גם פחתו.אז שיהיה בהצלחה, השד הוא שד אך לומדים לחיות איתו חיים טובים.

KRAMAKIN

New member
תודה רבה צביה!

תגידי בבקשה -הולידול גם מרגיה? זה יכול לשפר התנהגות? מה לעשות עם הבן שלי גם ספורתי בנוחרת שחייה ו עם בן הצליח להתחרות עם העייפות וגם ללמוד? כמה תיפות קיבלו בנים שלך בגיל 14? תודה לתשובה. נטלי

בנבר

New member
נטלי שלום

גם הבנים שלי עסקו ועוסקים בספורט .הגדול רוכב על סוסים וסיים בוינגייט קורס מדריכי רכיבה והקטן יותר שחקן כדורגל.מהר מאד למדנו לווסת את הטיפות וכפי שציינו הגוף מתרגל ומתגברים על העייפות. צריך לזכור שהטיקים מאד מתישים וצריך אם אפשר למצוא דרך למתן אותם.עכשיו תקופת החופש נהדרת לנסיון.את מספר הטיפות צריך לקבוע אם הרופא ומעלים ומורידים בהתאם לצורך. בהצלחה.

הולידול

בני לוקח הולידול כבר שנה ואין לו כל תופעות לוואי. התרופה עובדת טוב עבור בני, ואם במקרה שכח לקחת...אפילו רק פעמיים...התיקים חוזרים,ובגדול. יעל21

למעלה