שלום לכולם!

Ashaman

New member
*sigh*

אורו בא וסאסוקה כמעט השתין במכנסיים מרוב פחד כשהוא הסתכל לו בעיניים ואז הוא תקע לעצמו קונאי ברגל כדי שהכאב יגבור על הפחד והוא יוכל לזוז, ואז אורו תקף את סאסי וכו וכו וכו ואז סאסי תפס את אורו ותקע אותו עם הראש באיזה ענף ואז אורו החמוד הפך לבוץ ואורו האמיתי בא ודפק לסאסי מכות ואז סאסי חטף ועף ואז אורו עמד מעל סאסי והתפוצץ לו התחת מהכדורונים המתפוצצים שסאסי שם לו שם לא יודע איך ואז סאסי קפץ ולכד את אורו בחוטים ושרף לו את התחת

A K I R A

New member
אני ממש לא זוכרת את זה ;;

משהו יודע באיזה כרך זה היה במנגה?

Naruto007

New member
המשך

פרק 30: נארוטו מתעלף, סאקורה צועקת על סאסוקה. סאסוקה נזכר באיטצ'י, ומחליט להילחם. מתחיל קרב נחמד, הוא משתמש בשארינגן ובאחד הקטעים הוא מגיע אל מעל אורו, תופס אותו והופך אותו, ומפיל אותו עם הראש בתוך ענף ענק. מגלים שזה בוץ, סאסוקה חוטף מכות מאורו ומזייף כאילו הוא נפל. על הגב של אורו היו 3 פצצות קטנות, וברגע שהוא נופל מההדף שלהן כשהן מתפוצצות, סאסוקה משתמש בטכניקה החדשה שלו עם השוריקנים והאש. כל זה בפרק 30, כך שאין שום בעיה למצוא את זה.

Naruto007

New member
הוא לא זכר איפה זה קורה

אז חיזקתי את מה שאמרת בכך שהראיתי את מספר הפרק והחלק בו זה קורה. אני מסכים איתך לגמרי.

A K I R A

New member
כלום... פשוט כלום... אני רק זוכרת

שסקה תקע לעצמו קונאי וזהו... ;;;;;;___;;;;;; אתה יודע איזה פרק זה במנגה במקרה?

0Onegaineko0

New member
האמת היא....

זה בגלל שהוא לא באמת יכול לראות מעבר לכפילים. זה סתם היה קטע פילרי באנימה.... במאנגה הם די שווים בכוח, נראה לי.....

Hikaru

New member
את יכולה להשיג אותו

הישר מיפן, כי הוא לא יצא בשום מדינה אחרת וגם אם קונים אותו משם, צריך שיהיה לפלייסטיישן MODCHIP, הצ'יפ שקורא צרובים - משום שהמשחק נמצא בשיטת ה-NTSCJ שפועלת רק על פלייסטיישנים מסוג זה. אני מניח שהפלייסטיישן נקנה בארץ - ובמידה וזהו המצב, הפלייסטיישן הוא כנראה בשיטת PAL ולא יוכל להפעיל משחקי NTSCJ ללא צ'יפ.

dsol

New member
ענת ^^ יש לי משחק של נארוטו ל PSX

אבל הוא ביפנית וזה מעיין משחק תפקידים כזה מוזר וזה ביעפנית (כבר הזכרתי את זה?) אז אני לא ממש מבין מה צריך לעשות שם...

Ashaman

New member
ואגב

בגלל שניצל"שתי לפני שהיתה למישהו הזדמנות להגיב... הנה: http://www.lik-sang.com/search.php?query=naruto+3

Kawaii Me

New member
בהצלחה בפסיכומטרי! ^_^ ../images/Emo29.gif

ואין לי מושג מאיפה משיגים~_~'

dsol

New member
ענת !!!

ביום רביעי הפסיכומטרי שלך נכון ? באיזה שעה ? מה את עושה אחר כך ? כי אני בתל אביב באותו יום ואני לא רוצה לבזבז עוד יום על סתם ללכת לבית ספר בחופש....... (תקשרי אלי/שלחי מסר/מה שבא לך)

kikome

New member
זה ברמת גן.

אני לא יודעת בידיוק איפה ברמת גן, ככה שרק אם זה קרוב לתל-אביב אני אוכל להיפגש איתך. מקסימום אני אקח מונית או אוטובוס או משו. מישהו יודע איפה זה בר- אילן?

Naruto007

New member
חחחחח

אני באונ' בר אילן באותו יום... זה בגבעת שמואל, באיזור רמת גן.

Naruto007

New member
חחחחח ../images/Emo6.gif

לא שמת לב, אבל אני בן 15... לא בדיוק הגיל לפסיכומטרי. אני שם בשביל ללמוד מטמתיקה, אני עושה 5 יחידות בכתה י'

למעלה