שלום לכולם!

kikome

New member
שלום לכולם!

עצרתי שניה מלימודיי הקדחניים (יא, רייט) בפסיכומטרי כדי לשאול אתכם שאלה, שממקודם לא התייחסתם אליה! אז, ראשית, אני מתנצלת על הכתום החדש ^^'' אתם מוזמנים לנצל"ש את ההודעה הזאת כאוות נפשכם, ושנית! השאלה! מאיפה אני יכולה להשיג את המשחק הפלייסטישן של נארוטו! (לבנדוד שלי קנו פלייסטישן חדש, ואני רוצה להפתיע אותו במשחק על סידרה איכותית)

Ashaman

New member
מנצל"ש (חח ../images/Emo3.gif) ספוילר|לפרקים ישנים

שמתם לב שבמבחני הצ'ונין ביער - סאסוקה לא יכל לראות שאורוצ'ימארו הראשון שהוא הרג היה שכפול? מישהו יכול להסביר את זה?

dndboy

New member
../images/Emo103.gifהתשובה מונחת השוואת הרמות

*קול של פרופסור* אורוצימארו נגד סאסקה זה כמו פיל נגד נמלה מבחינת כוח ועוד לפני שסאסקה קיבל סיל בכלל... הרמת שארינגן של סאסקה לא הכי גבוהה והרמת שליטה של אורצימארו בצאקרה שלו לאומת זה גבוהה מאוד לכן סאסקה לא יכל להבחין בעובדה שזה היה כפיל..

Ashaman

New member
כן אבל סאסוקה רואה את הצ'אקרה...

אתה רוצה לומר לי שאורו זייף מערכת צ'אקרה של גוף שלם בכפיל שלו?

dndboy

New member
../images/Emo103.gifהיי נארוטו עשה את זה ל20

כפילים לפחות בקרב נגד נג'י אפילו עם עיני הבאיוגן הוא לא יכל להבדיל..ואורו ברמה קצת יותר גבוהה מנארוטו P=

Sunnaiko

New member
זה פשוט תלוי באם זה bunshin

או kage bunshin. אם אני לא טועה. :x

dndboy

New member
../images/Emo103.gifההבדל היחיד בניהם זה החומר

שמימנו הכפיל נוצר יש כפילי חול מים רוח נפט ונארוטו משתמש בצל

Sunnaiko

New member
כן, נכון.

אבל הכוונה שלי היא שכפיל רגיל, שהוא אשליה (Genjutsu) שונה מכפיל צל\חול\מים\רוח וכו' שהם Ninjutsu.

lgmtk

New member
כן, בקרבות הצ'ונין ביער נארוטו נלחם

נגד 3 נינג'ות מכפר הגשם שהשתמשו בבונשינים מאיזשהו חומר שחור, כנראה נפט. הנה תמונה של שלושת הנינג'ות

Naruto007

New member
אורו

לא עשה bunshin ולא kage bunshin. הוא השתמש בReplication no jutsu שבו הוא הופך חומר אחר כך שיראה כמוהו. לרוב הוא היה עושה את זה אפילו תוך כדי שסאסוקה מפיל אותו (הוא מספיק חזק, ואפילו קאקשי עשה את זה לנארוטו בפרק 3 אם אני לא טועה). סאסוקה יכול לזהות bunshin, אבל kage bunshin יוצר דמויות "גשמיות" ולא סתם אשליות. לכן הוא יראה אותם כגוף אמיתי. בנוסף, אם תחשבו על זה זה הגיוני: גם kage bunshins יכולים להשתמש בjutsus כך שחייב שיהיה להם צ'אקרה.

Sunnaiko

New member
Replication no jutsu? זה פשוט תרגום

לאנגלית של איזו מתקפה. אני חושבת ש-bunshin no jutsu, לפי התרגום. מה שקאקאשי עשה לנארוטו בפרק שאתה מדבר אליו (שזה פרק 5) זה kawarimi no jutsu, שזאת מתקפה בסיסית למדי שבה הנינג'ה מחליף את עצמו בחפץ שנמצא בסביבה. *is a dork*

A K I R A

New member
מתי הוא הרג אורוצ'ימארו? Oo

מתי הוא הספיק לפגוש אותו פעמיים ביער?

Ashaman

New member
במבחני הצ'ונין ביער) ../images/Emo3.gif

כשאורו סנין הרג את שלושת המתחרים של כפר הדשא (ראו פלאשבק של זה לפני שלושה-ארבעה פרקים) ולקח את הפנים שלהם ואז סאסוקה היה צריך להילחם בו...

A K I R A

New member
המשך-

ואז הוא תקע לעצמו קונאי ברגל ובמקביל נרוטו פיצץ את הנחש שאכל אותו ובא לעזור לססקה ההמום ואז בלה בלה ונרוטו עצר את הנחש הגדול "חתול פחדן" ... בלה בקיצור, איפה השכפול ;; מתי ססקה נגע באורוצ'ימארו בכלל? זכרון מזורגג ><

למעלה