שלום לכולם!

Y 7 7

New member
שלום לכולם!

פעם ראשונה פה (אם לא הייתי מחפשת משהו אחר לא הייתי יודעת שיש פורום כזה) מאוד אוהבת להרכיב פאזלים, כרגע לצערי אין לי לא את הזמן ולא את המקום. בד"כ מרכיבה בין 1,000 ל4,000. יש לי "בעיה" שאולי תוכלו לעזור לי : אני לא תולה את הפאזלים אלא מפרקת, והקופסאות תופסות לי המון מקום, אז אם מישהו מכיר מישהו/מקום/אגודה שמעונינים בפאזלים משומשים במצב טוב תגידו לי

arielle2

New member
שלום לך וברוכה הבאה ../images/Emo20.gif

נראה לי שהגעת למקום הנכון. אני אוספת פאזלים יד שנייה. האם את יכולה לאמר איזה פאזלים את רוצה למסור (או למכור?) אשמח מאד אם תעלי לפורום רשימה או תשלחי לי במסר אישי.

מממאיה35

New member
הי ברוכה הבאה

גם אני הייתי שמחה לדעת איזה פזלים יש לך בקופסאות, אז עדיף שתכתבי פה בפורום ולא במסר.

Puzzluna

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

גם אני כמוך מפרקת את רוב הפאזלים ושמה בארון. לפני כמה ימים הלכתי עם חברה לתרום דם למאגר של מח עצם, תרמנו במקום שקוראים לו אורנית והוא בפתח תקווה. באורנית יש חדרי פעילות לילדים והעלנו רעיון לתרום להם פאזלים שירכיבו בחדר היצירה. זוהי דוגמא כמובן ויש הרבה מוסדות לילדים כמו אורנית. אם למישהו יש רעיון נוסף, נשמח לשמוע ואולי נעשה מבצע ביחד כולנו....

Y 7 7

New member
רשימת הפאזלים למסירה:

פאזלים של Ravensburger: 1. The coast (John cosby)גודל 98*75 2000 חלקים 2. Moonlight Beach גודל 121*80 3000 חלקים 3. Voyage to Murrlis sea (Art impressions)גודל 50*70 1000 חלקים פאזלים של Clementoni The marriege un Cana (Art 131417) גודל 67.7*47.7 1000 חלקים + משטח המתאים לפאזל של עד 3000 חלקים עשוי דיקט בציפוי פורמייקה

arielle2

New member
תודה על הרשימה

את 2 הפאזלים של 1000 החתיכות הייתי שמחה לקבל. ה- 2000 וה- 3000 לא בדיוק בסגנון שלי. האם את גרה באזור המרכז?

arielle2

New member
נהדר

אם תהיי בתחרות הפאזלים בקניון, נוכל לקבוע להיפגש שם. מה דעתך?

aviar3

New member
אני מוכנה בשמחה לקבל

את שאר הפאזלים, שלחתי לך מסר. תודה.

למעלה