שלום לכולם

שלום לכולם

אני שוקל להצטרף לנוער או למפלגה מסוימת ושלכם מעניינת אותי רציתי רק לשאול מה היא עמדתכם לגבי קידום המדע והטכנולוגיה בארץ ובכלל בעולם למען שלום ושגשוג? מה דעתכם לגבי מחקרים אשר יקדמו את המין האנושי ויחליפו טכנטלוגיות ישנות ובלתי יעילות (גם מזיקות)? מה עמדת המפלגה לגבי ייעול הטכנולוגיות בארץ והחלפת הטכנטלוגיות הישנות אשר הן בלתי יעילות ומזיקות בטכנולוגיות state of the art? ומה עמדתכם לגבי קונפליקטים חסרי טעם ומטופשים אשר עוצרים מחקר מדעי מבורך בטענות טיפשיות כגון החרם על חקר תאי המסד אשמח אם תענו לי בתודה ה ט כ נ ו ל ו ג

doresh shalom

New member
אפשר לשאול אותך ../images/Emo41.gif

מה דעתך בנוגע למאבק של הקוד הפתוח? לגבי השאלות ששאלת, כפי ששאלת אותן, אני לא חושב שמישהו יגיד שהוא מתנגד...

croovy

New member
פיתוח בר קיימא

האידיאולוגיה הסביבתית של התנועה תומכת במעבר לטכנולוגיות סביבתיות, גם כדי לעזור לסביבה, וגם כי לטווח ארוך זה יותר נכון מבחינה כלכלית. וכו' וכו'... תאי המסד?

שלום גם לך

אתה מוזמן לקרוא על מפלגתנו באתר המפלגה: www.yachadpary.org.il המפלגה היא מהפעילות יותר בנושאי איכות הסביבה בכנסת. בהקשר של מדע וטכנולוגיה, אני מניח ראשית שאין עמדה ברורה בנושא ושיקול הדעת מופעל ע"פ מטרותינו ושאיפותינו. כלומר המפלגה עלולה לפעול למען חידושים טכנולוגיים והפעלתם אם היא חושבת שזה נכון מבחינת יעדים חברתיים ומבחינת איכות הסביבה. לעומת זאת, אם פרוייקט טכנולוגי עשוי לפגוע באנשים או באיכות הסביבה תשקל העמדה היטב. דבר נוסף שחשוב לציין היא שיחד כמו יתר המפלגות עסוקה בעיקר בנושא המדיני (ואני חושב שזו טעות) ועקב כך נושאים כגון פרוייקטים טכנולוגיים מוזנחים. אם אתה מעוניין לקדם דברים כאלו אני ממליץ לך להצטרף למפלגה ולפעול לקידום הנושא מבפנים. כשאתה אומר חקר תאי מסד אתה מתכוון לתאי גזע עובריים? נ.ב - כאשר אתה מדבר על ויכוח כמו נאמר על תאי גזע, נסה להישמר מהתייחסות לעמדתו של אדם כטיפשית וחסרת כל שחר. תבין שהמדע משתנה כל העת ולעומת זאת המוסר נשאר דומה (אם שינויים מסויימים) מאז תחילת הציוויליזציה. חוץ מזה אף אדם לא ישנה את דעתו או אפילו יקשיב לך אם תקרא לעמדתו טיפשות.

למעלה