שלום לכולם

שלום לכולם

אני בת 27 נשואה שלוש שנים יש לי בן מקסים בן שנה וחצי ולאחרונה כתוצאה כמובן של דברים אני מאד רוצה להתגרש לחיות לבד אם בני כמובן לא טוב לי איתו יותר אני מרגישה שאין אהבה אין משיכה אין סקס בכלל אנחנו יכולים לא לשכב חודשים ואין בעיה אם זה לי ולו אני רוצה לפעמים אני אומרת הלוואי והיה לי מישהו מהצד איזה סקס סוער ואחר כך אני אומרת לא רוצה מהצד רוצה פשוט להיות חופשייה לעשות מה שבא לי אני די מבולבלת לכן גם הכתיבה שלי נראת ככה אבל אני יודעת דבר אחד שהגירושים יגיעו בסוף כי אני חייבת אויר חייבת לחזור לחיות הוא מקבע אותי בבית היות והוא יותר מבוגר ממני הוא אוהב טלויזיה ומיטה ואני רוצה בילויים אני יוצאת לפעמים אם חברות ולא פעם כמעט נותת טלפון למישהו שמתחיל איתי אך פוחדת ממה יהיה אחר כך אני מרגישה שאני מתה מבפנים וחיה מבחוץ רוצה את החיים בחזרה רוצה להית בחורה מלאת חיים של פעם ובן זוגי פשוט לא הפרטנר הנכון יש לי אליו היום רק הרגל האהבה כבר מזמן הלכה לה

גור אש

New member
מזדהה איתך לחלוטין

השאלה אם גירושים יפתרו את הבעיה, אני חושב שגם במערכת אחרת בסופו של דבר , תרגישי אחרי מס' שנים את מה שאת מרגישה היום. אך דעתי ללא כל חשש תעשי מה שאת באמת רוצה לעשות! המשך שבוע קסום!

sapirac

New member
מבין אותך ....

אם יש לך יכולת כלכלית לכי על זה .. ויפה שעה אחת קודם .

seeyou

New member
רוצה פשוט להיות חופשייה ?../images/Emo45.gif

קיבלנו מרשם מתאים לך ....."משמרת שלישית" בהצלחה

seeyou

New member
אם הבנתי נכון את נמצאת היום ....

במצב רוח קרבי.... תנשמי קצת אוויר מקלחת טובה עם נרות ומוזיקה רקע....לפני שתתפוצצי כהגדרתך... החיים הם לא פיקניק... לא האהוב כזה או אחר יפתור לך את הבעיה... הבעיה היא בעצמך...את צריכה להבין לאן את רוצה לצעוד... אף דרך לא שזורה עם שושנים...יש לשושנים גם קוצים. SIRI41 כתבה על דרך חיים שלה....שמתאים לה...."משמרת שלישית"... תוכלי לפנות ישירות למקור ... בהצלחה.

נירילי

New member
ילדת הים שלום

כולם פה מייעצים לך לעזוב כי את רוצה חופש ,את רוצה לחיות את החיים שוב ,את לא רוצה את המחויבות של הבית ,אז מדוע ילדת ילד ? מה הוא אשם ? כל כך מהר מתגרשים היום ,זה לא יאמן ,כולם שמים עצמם במקום הראשון ,במקום לחשוב על הילדים האומללים ,את רוצה להנות ,אך תדעי לך שילדך יסבול ,אין ספק בכך .וחבל ,

נירילי שלום לך

איזה מין שאלה זאת בכלל מדוע ילדתי ? ואם תיקראי את כל ההודעות שלי טוב טוב אז תביני למה אני כמה והולכת . דבר שני לילד שלי יהיה טוב שלאמא שלו יהיה טוב כי כשלי חרא ואני מושפלת ליד הבן שלי על ידי אביו את חושבת שטוב לו? והילד שלי לא יהיה אומלל אני יעניק לו את החיים הטובים ביותר ואבא שלו ישאר אבא שלו אבל גם לי מגיע להיות מאושרת

למעלה