שלום לכולם ...

שלום לכולם ...

הרבה זמן לא כתבתי פה , אני מקווה שעוד זוכרים אותי ... בשבועיים האחרונים לא הייתי בבית ולא ניכנסתי לפורום אז סתם מעניין אותי מה היו התגובות בפורום על המישחק נגד מכבי , וגם מה אתם אומרים על המישחק מול נהריה - האם זו תצוגה חד פעמית או מגמה חדשה ? חוץ מיזה חשבתי לפני כמה דקות איזה שחקנים הייתי רוצה שיישארו בירושלים בעונה הבאה מתוך הסגל הנוכחי וזו דעתי - עידו קוז'יקרו . רביב לימונד - רק במידה שהמאמן יחליט להכניס אותו בצורה משמעותית לרוטציה ולא כמו שדרוקר עשה העונה . ריקי פולדינג - סימן שאלה גדול , הוא מאוד כישרוני אבל נוטה להיעלם בדקות רבות של המישחק . עם כל הכאב והצער האישי שלי , דורון שפר צריך לעזוב , ואני לא מחדש לאף אחד כלום . אבל אני לא יתפלא אם בעונה הבאה הוא יחזור לעצמו בגדול בקבוצה אחרת . אני גם מאוד הייתי רוצה שזה יקרה .

שiש

New member
ברור שזוכרים אותך

2 היחידים שהייתי רוצה שיישארו ללא כל טיפת ספק הם קוז'י - לא צריך להרחיב, ופולדינג. אני יודעת שהוא שנוי במחלוקת ואני יודעת שלרבים יש ספקות לגביו, אבל בעיני - הוא פשוט אוצר, ולשחרר אותו - במיוחד אחרי עונה כזאת, ובמיוחד כשלקח לו כל כך הרבה זמן לתפוס בטחון, תהיה טעות חיינו. גם את לימונד ומתן הייתי משאירה. אם כי שניהם שחקנים שלא מועילים הרבה כשמעלים אותם לדקה פה-דקה שם. נוכחנו כבר במשך העונה שכשיש להם דקות משחק קצת יותר משמעותיות אף אחד לא יכול עליהם. כמובן שזה בעייתי... את שפר - אני שולחת הביתה. גם וולס לא רע בכלל, אבל לא רע זה לא מספיק. לא הספקתי לראות ממנו הרבה, אז לא אכנס לדיונים לגביו, אבל ההתרשמות הכללית היא מאד לטובה.

EL CHE VIVE

New member
מישהו במקום טרמינגהם דחוף מישהו

במקום אייברי (אולי דיקסון או יאנג) ווולס טוב השאלה אם מספיק טוב

EL CHE VIVE

New member
ולהגיד את האמת הייתי רוצה לראות

את קלי במלחה יותר מאשר הייתי רוצה לראות את סולומון או כל שחקן אחר...

שiש

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

בזה - אני איתך לחלוטין.

../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif מצטער

רק סולומון יביא את הישועה.!!!!!!!

EL CHE VIVE

New member
קלי הוא מסוג השחקנים שמאחדים קבוצה

ראה עונה שעברה: סולומון שהלך לבד לסל כל התקפה לא עזר לקבוצה! חצי עונה ראשונה הייתה נוראית בחצי השני קלי הגיע חיבר את הקבוצה והיה בין המצטיינים בניצחון על מכבי במלחה! קלי מנהיג ושחקן ענק לא הייתי מתנגד לראות אותו שוב

תודה ,

אני מבין שאתה כבר בריא , נכון ? שוש בסוף באה לטפל בך ? סתם , היא אמרה רק בצחוק שהיא תבוא כדי לגרום לך להיות בריא מהר יותר , נכון שוש ?

שiש

New member
המממ...

שעות עמדתי מתחת לבית שלך, שרתי לך "צא לחלוווון" אך לשווא. אין קול ואין עונה. (בינינו - גם אני במקומך לא הייתי יוצאת אחרי שהייתי שומעת אותי שרה...) ויפה לכם לזכור לי את זה, חוצפניקים קטנים :)

עכשיו אני נזכר!!!

שמעתי איזה קול וישר הלכתי להקיא! וכל פעם זה חזר על עצמו! מה זה היה את? חחח ( אני צוחק כמובן)

שiש

New member
יו!

אמממ.... אהההה.... אההמממ..... כן, זה... כאילו... טוב, נו... ש.... גררררררר!!!

AmiTutiT14

New member
היי:)

לא נראה לי שיצא לנו לדבר.. אני עמית, די חדשה פה:) בקשר לנהריה, לדעתי הם רק ימשיכו לעלות מכאן, או לפחות ישארו ברמה הזאת [שגם זה מאד טוב]. בקשר לקוז'י, לימונד ופולדינג, מסכימה עם כל מילה [וגם על שפר..] והייתי מוסיפה לרשימה שלך [של הנשארים] גם את מתן נאור, ג'ייסון וולס ויוני ניר [כי הוא מתחיל להכנס לעיניינים סוף סוף ובכל משחק שעובר הוא רק משתפר:)]

למעלה