שלום לכולם

• פותח הנושא tg11
  • פורסם בתאריך

tg11

New member
שלום לכולם

קודם כל סחתיין על הפורום המושקע שאלה קטנה ברשותכם: אני מוכר 30% p.t.s.d והייתי רוצה לדעת אם מגיע לי הבראה עם מלווה,ואם כן אז כמה ימים, ולמי אני פונה בכדי לקבל\לברר את הנושא. תודה מראש ויום טוב

עָנת

New member
TG11 שלום../images/Emo39.gif

אני מניחה שאתה מתכוון לחמי מרפא. אז ככה:הטיפול בחמי מרפא מיועד לנכים הסובלים ממחלות ומפציעות שפגעו במערכת הלוקומוטורית ולחולי עור.
בראש הפורום יש לינק אדום"דעו את זכויותכם" תקליק עליו,ותתקשר ותדע הכל!!!! מצרפת לך את הוראה 50.13(חמי מרפא)
מציעה שתפנה למרפאת השיקום שלך לברר את הנושא.

tg11

New member
שלום ענת

לא לחמי מרפא התכוונתי. למיטב ידיעתי מגיע הבראה ל-ptsd כולל מלווה ולא לחמי מרפא. בכל אופן תודה על התגובה המהירה

AVI359

New member
הבראה+מלווה

TG11 שלום רב כמדומני שרק נכים פגועי נפש 50% מקבלים מלווה בעת יציאתם לחופשה וגם זה על פי שיקול דעתו של רופא הלשכה,נשאר לך לנסות את מזלך ע"י פניה לרופא המטפל בך בלשכה. בברכה אבי

בני1234

New member
רגע של עברית

רוני היקר במקרה הטוב הנ"ל זכאי. אל תעלה ציפיות ואל תכתוב לפני שתברר זאת. לידעתך באחוזים אלו ובנכות כזו , לא "מגיע" מלווה. אז חכמים הזהרו בדיברכם..........

ברק 188

New member
חכם מדבר מנסיון

מגיע לך חמישה ימים גש למזכירה קבל את רשימת בתי המלון והנחיות לביצוע , ההבראה כוללת מלווה.

בני1234

New member
היי ברק

מעריך את נסיונך ואשמח להעזר בו מהיכן המידע הזה ועל מה אתה מסתמך? חמישה ימים עם מלווה על 30% נכות נפשית? זה מתאים ל50% נשמע מוזר?........

AVI359

New member
ברק

ברק שלום רב 5 ימי הבראה לפי חוזר 1002 ג בתנאי שאינך מקבל הבראה עקב נכות אחרת. בברכה אבי

ברק 188

New member
אבי, זה כנראה נכון

ואני משער שמי שמוכר 30% כפי שנשאלה פה השאלה לא מקבל עוד הבראה על נכות אחרתף אין כפל מבצעים. אגב אבי אשמח לראות אותך במפגש שלנו מרין ת'כפפה?

מורן ה

New member
מנסיוני מגיע כמו שברק אמר

מגיע 5 ימים עם מלווה ולא עושים עם זה כל בעיה

למעלה