שלום לכולם...

Butza

New member
שלום לכולם...

היי. קוראים לי ענבר, בת 17. ביום רביעי בבוקר, פורים, אחותי הקטנה(11 וחצי) קיבלה את התקף האפילפסיה הראשון שלה בחיים. זה קרה בדיוק בבוקר, אני עוד הייתי במיטה והיא כבר התכוננה ללכת לבצפר לחגוג. היא כנראה נפלה בלי ששמענו, את ההמשך כבר היה קשה לא לשמוע...
בלילות האחרונים לא ישנתי , כשאני נרדמת זה בדיוק לשעה וגם זה בקושי- כי יש לי חלומות רעים שמפריעים לי לישון. זה טבעי? אני לא יודעת מה לעשות עם עצמי. אין לי שום מושג על אפילפסיה... אני מרגישה כמו בורה, וגם בגלל זה נראה לי שאני נורא מפחדת. החיים שלי הפוכים מיום רביעי.. למרות שאחותי כבר שעה אח"כ שרה ורקדה במחלקת ילדים ונורא התלהבה מזה שמביאים אותה לכל מקום בכיסא גלגלים... והיא כבר בבית. גם הההורים שלי מתנהגים יותר בסדר, זה נראה כאילו אני היחידה שעוד קשה לה להתגבר...
אם יש למישהו משו מעודד להגיד לי ולתת לי קצת אינפורמציה אני מאוד אשמח.
סופ"ש נעים

חייםלוי

Member
מנהל
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

זה באמת קשה לראות מישהו בהתקף אפילפסיה בפעם הראשונה והתחושות שלך טבעיות. אבל זה לא כל כך נורא מצד שני. את בעצמך מספרת שהיא עליזה ושמחה. הרוב המכריע של חולי האפילפסיה מתאזנים בעזרת תרופות, כלומר לא מקבלים התקפים בכלל או שמספר ההתקפים יורד מאוד והם ומתפקדים כרגיל בחיים - עבודה, נישואין, נהיגה וכל השאר. את מוזמנת לקרוא במילון המונחים של הפורום ובמאמרים. תמצאי שם הרבה על אפילפסיה לסוגיה השונים. את כמובן מוזמנת לשאול כל שאלה ולהישאר בפורום. לא תמיד אנחנו יודעים תשובות אבל בשביל זה יש לנו נוירולוגית בפורום שעונה על שאלות כל יום חמישי. בכל מקרה תמיכה תקבלי כאן.

Butza

New member
היי...תודה..

מחכה יל ערב מלא בקריאה.. אני אעבור על המאמרים כדי שאני ארגיש שאני יודעת משהו... יש לי מלא שאלות. אםאני לא אמצא תשובה במאמרים אני אשאל
ולבנתיים אני נשארת..

היי ענבר../images/Emo142.gif

יש/היתה לנו כותבת שהניק שלה היה/עודנו משהו עם האותיות epi גם היא כתבה בתור אחות של והיה לה לא קל אבל היא כתבה כאן לא מעט. אולי אם תשתמשי בחיפוש המתקדם תקראי קצת על חוויותיהם של אחים של. גם spikish אחות של אלדד,התמודדה-עודנה מתמודדת עם התקפים של אח, גם כאן, בחיפוש מתקדם תוכלי לקרוא על התמודדות של אחות עם התקפים של אח. את יכולה לשאול כל שאלה שעולה לך בראש, בשביל זה אנחנו כאן ונשמח לענות. שיהיה פורים שמח, וברוכה הבאה

חייםלוי

Member
מנהל
ואם אח הרי שהכלה הטריה Nayeli

אחותה של האשי יכולה לספר חוויות וכמובן סיגל לוי בשרשור מלמטה ואחיה אלי.

גוּזיד

New member
ענבר:O ../images/Emo24.gif

שאלות, תמיכה, תהיות. אייסיקיו :) 248881424 יהיה בסדר...

חייםלוי

Member
מנהל
../images/Emo45.gif על שאת מוכנה לעזור ולענות

על כל שאלה שיש באפשרותך לענות. זה הרי פורום תמיכה.

Butza

New member
האי את! ../images/Emo9.gif

הכינוי שלך מוכר לי מאיפשהו

ברוכה הבאה, כולם כאן בעינייני

אפילפסיה בדרך זו או אחרת. לבן שלי יש אפילפסיה. ראיתי את ההתקף השני שלו. בהתקף הראשון הוא היה עם חברים מחוץ לבית. זה ממש לא קל וזה לגמרי טבעי שקשה לך עם זה. לי לקח ימים שלמים להירגע מזה. לא ישנתי בלילה ובקושי תפקדתי ביום. אף אחד אחר במשפחה עוד לא ראה התקף, כך שגם היה לי קצת קשה לשתף. ראיתי שכבר הציעו לך לקרוא ולשאול שאלות. אחרי שתקראי קצת תראי שזה ממש לא סוף העולם. את פשוט צריכה קצת זמן להתאושש מהחוויה הלא נעימה הזאת.

dikla528

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif

היי לפני כן כתבתי תשובה וזה נדפק וזה קצת עיצבן אותי אז אני אכתוב את זה בקצרה... כמו שלך זה קשה ככה גם לכל המשפחה שלך ולה במיוחד קשה לקבל את זה למרות שאת לא רואה את זה...אחותך צריכה המון תמיכה עכשיו כדאי שתעזרי לה ותתמכי בא וככה זה גם יותר ירגיע אותך אם תשקיע בה . בהתחלה זה תמיד קשה אבל תראי שזה לא כל כך נורא כמו שאת חושבת.... אם את רוצה לדבר 321002166 האי סי שלי... תישארי איתנו :)

למעלה