שלום לכולם

יעלעוד

New member
שלום לכולם

לאחר למעלה מ- 15 שנים של עישון (בממוצע חפיסה ליום, בתקופת הצבא זה היה אפילו הרבה יותר), אני כבר שלושה ימים לא מעשנת. לא קל לי. במיוחד בקפה של הבוקר ובכל כוס קפה נוספת במשך היום, אחרי כל ארוחה, כל הזמן בעצם. כל דבר מתקשר לי עם הסיגריה שאחרי. נעים לי לעמוד ליד אנשים מעשנים, הריח של העשן קצת מרגיע לי את הצורך לעשן בעצמי. מה שמשונה לי זה שהויתור על העישון גורם לי לסוג של עצב, כאילו אני מוותרת על משהו שמאוד מאפיין אותי. אני מקווה שאני לא אשבר (בעבר כבר הפסקתי לשנה וחצי, שבמהלכן ידעתי שאני אחזור לעשן וזו רק שאלה של זמן וכך אכן היה). איך אתם מחזיקים מעמד? מה עוזר לכם?

חני חן

New member
ברוכה הבאה לפורום

העצבות הזאת מאוד מוכרת לי הסיגריות מלוות כל כך הרבה דברים ורגשות שלאחר כל כך הרבה שנים של עישון במקרה שלי 25 שנים קשה מאוד לעשות את הפעולות הפשוטות מבלי לקחת חוסם רגשות שנקרא סיגריות העצב לדעתי הוא המון ריק וזה כמו תינוק שלומד הכל. צריך ללמוד לעשות הכל בלי הסיגריה וזה קשהההההה. תחזיקי מעמד הכל מתחיל מיום אחד שמתאסף במקרה שלי אוטוטו 3.9 שנים

ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

גם אני אמרתי את זה לפני שבוע, גם אותי ליוותה תחושת העצבות והריקנות. אני אחרי שבוע ושלושה ימים, והוקל לי - הרבה פחות עצובה. ומסוגלת לעשות דברים אחרים ולא רק לחשוב על הסיגריה. אז שיהיה לנו בהצלחה - והמון המון סבלנות.

למעלה