שלום לכולם!

Jackass Girl

New member
שלום לכולם!

אוקיי אז ככה.. אני רוצה להתחפש ל"נביאה" או איך שלא תקראו לה מהסרט שיער.. ההיא עם האפרו והתלבושת הלבנה ששרה את Aquarios אז אני צריכה כמה שיותר תמונות שלה בבקשה אם תוכלו להביא לי.. תודה מראש!

JC Superstar

New member
הלבנה בבית השביעי

וצדק מול המאדים וכל הכוכבים מנגד הם לאהבה עדים.. הממ.. אני מציע לך לחפש ב-www.google.co.il להקליק על "תמונות" ולחפש hair זה בטוח ימצא לך משהו :)

Jackass Girl

New member
אוקיי...מה???

הלבנה בבית השביעי? וצדק מול המאדים? וכל הכוכבים במנגד??? הם לאוהבים עדים??? אוקיי הסבר.. וחוצזמה חיפשתי בגול כבר בערך hair ולא מצא לי אותה... אחרת לא הייתי נכנסת לפה.. חחחח עזרה?

JC Superstar

New member
התרגום של השיר לעברית..

זה דיי מהזיכרון שלי ככה שיכול להיות שאני טועה :)

Jackass Girl

New member
אהההההההה נכוןןןןןן

When the moon is in the seventh house and jupiter alanght with mars then peace will guide the planet....... חחח נכון אבל יש לך אולי תיאור שלה? מה היא לובשת? אביזרים? איפור שיער וכו'? כי אני ממש רוצה להתחפש אליה.. אני יודעתש היא לובשת כולה לבן ושיש לה אפרו עם פרחים כזה... עוד דברים אני צריכה..

Jackass Girl

New member
בבקשה עזרה..

נו בבקשה אני יודעת שיש כאן אנשים שראו אז בבקשה תעזרו לי.. בבקשה... רק תיאור שלה אפילו לא תמונות.. בבקשהההההההההההה

Audrey II

New member
הנביאה

היי... ניסיתי למצוא בשבילך תמונות אבל לא הצלחתי. אז אנסה לתאר אותה: אפרו, פרחים מפוזרים בשיער, שמלה לבנה, שרשראות, אני משערת שגם הרבה צמידים... נראה לי גם הגיוני שהיא תהייה יחפה.. לא שמתי לב לזה בסרט.היא גם שחורה אז את יכולה לצבוע את עצמך אם את בהירה. אהבתי את הרעיון של התחפושת. שיהיה לך בהצלחה. תצרפי תמונה אחרי פורים :) מסקרן אותי לראות איך יצא

Jackass Girl

New member
זה בסדר...

אני שחומה..חחחח אוקיי תודה..אבל שמלה ארוכה או קצרה?

למעלה