שלום לכולם!

יעל360

New member
שלום לכולם!

יש לי בעיה... אני בהריון ובעלי בקושי שוכב איתי. מה לעשות?

מדברים על זה

להעלות הכל מעל פני השטח. יש גברים שההריון מפחיד אותם. שהם יפגעו בעובר או באישה. ואז אפשר להסביר שזה לא נכון. יש גברים שהגוף המתמלא מרתיע אותם. אפשר לדבר על זה, אפשר למצוא איך להיות מושכת גם בהריון. יש גברים שמרגישים קצת מחוץ לתמונה כשהאישה עסוקה בהריון. אז אפשר להסביר כמה החלק שלהם חשוב. את גם יכולה להסביר כמה את זקוקה לחום, אהבה ומגע בתקופה הזו. והכי חשוב, לדבר על זה...

יש לי יש לי

תלכי איתו אל הרופא נשים שלך ושהרופא יסביר לו שאין מה לדאוג ושלקיים יחסי מין עם אישה בהריות זה לא טוב, ואת כל תופעות ההריון הקיימות כמו תשומת לב, רגישות יתר וכן הלאה. בהצלחה ומזל טוב

שלום יעל

שמחה בפנית לפורום אבל יש כמה נקודות לא ברורות בשאלתך האם הוא לא שוכב איתך בגלל שהוא פוחד מההריון? האם יש ביניכם מתחים בעקבות ההריון? איך הייתה התנהגותו המינית לפני ההריון? מה מצב היחסים ביניכם מלבד נושא יחסי המין? יש לקבל תמונה כללית שתאפשר לסייע לך מקווה שזה בסדר השאלות שנשאלות באדי

יעל360

New member
פתאום אתמול בלילה

הוא אמר לי שהוא בלחץ בגלל כל מיני דברים ופירט לי וזה לא קשור להריון. אני מקווה שזה לא סתם כסת"ח.

הלו יעל

נראה לי שאת צריכה לשבת לדבר איתו למה אתם לא מדברים על הדברים ביניכם? על מה שעובר עליו? על מה שעובר עליך? על הדברים שמטרידים אתכם? אם תמשיכו לשבת בשקט ולא לשתף אחד את השני זה רק יחמיר באדי

למעלה