שלום לכולם.

BabyBoy1

New member
שבוע טוב, וברוך הבא ../images/Emo13.gif

קודם כל תספר לנו קצת רקע על עצמך... בן כמה אתה? למה אתה חושב שאתה הומו? וחוץ מזה, אם אתה הומו, זה לא דבר בשליטתך, ואתה לא יכול לבחור. זה גם לא דבר שיש לך להתבייש בו, יש גברים שאוהבים נשים ויש גברים שאוהבים גברים...

BabyBoy1

New member
לא אמרתי שהם כן..

מה שאמרתי זה שאין לך סיבה להתבייש בזה. (ולא, זה שהחברה לא אוהבת זאת לא סיבה מספיק טובה.) כל עוד אתה לא עושה משהו אסור,משהו שפוגע באנשים אחרים, אין סיבה שתבייש בזה.

Dancing mad

New member
עצה: החברה לא צריכה להפריע לך

להיות מאושר.(ואגב, מטרת כל ההו-הא של הגאווה זה לשנות את יחס החברה). עכשיו, מה זה בדיוק להיות מאושר, בין אם בתור הומו או סטרייט, זה כבר ענין שלך לגלות, אבל אין טעם לפחד ממשהו שמחוץ לשליטתך. ואני 16.5 ושלם.

דודו טל

New member
כולנו איתך- אל תחשוש ממה שאין..

אני דודו , בן 25.5 מחוץ לארון באופן טוטאלי, ואני חושב שכל התהליך של ההכרה שלך חייב לבוא מעצמך, אל תיתן לחברה להכתיב לך את חייך, אם אתה הומו, זה לא הדבר הנורא שקיים, החברה היום סלחנית יותר ומתירנית הרבה יותר, גם הדתיים מדינים לעיתים שזה משהו מולד, ואני בטוח שאם תחליט לשתף אנשים בסביבה הקרובה שלך, תגלה שהשד לא נורא כל כך, והכל יכול להיות בסדר. אם תרצה לדבר, להתייעץ, וגם סתם אוזן קשבת, אתה מזמן לשלוח לי מייל לפרטי, [email protected] אל תחשוש ממה שאין, תהיה שלם על עצמך, כי מה שתקרין זה מה שיראו תמיד.

unison

New member
פרופורציות

מה שכתבת דודו אכן מאוד מרגש וגם אני הומו מוצהר מחוץ לארון - אבל בוא לא נשכח כמה זה קשה . בצבא , בעבודה , בבית , ובקבוצות חברתיות שונות. נכון החברה היום יותר מתירנית והיום אפילו במקומות גאוגרפיים מסויימים סטרייט זה פאסה אבל בוא לא נשכח שלא כל האנשים חיים במציאות רדיקאלית שכזו . אידילית משהו.... לדעתי היצאה מהארון זה לא דבר שיש לו תאריך - כשהיתי בן 16 יצאתי מהארון . ממש לא . היציאה מהארון זה תהליך וזה תהליך ארוך שאתה עושה כל יום ובכל מקום שאתה הולך אליו. כמובן שאתה יכול להתכחש לזה אבל זה ככה. לכן,נכון , שלמות ואורינטציה וגאווה הם דברים שאין להם תחליף ובתור הומו שחיי בשתי צידי הארון אני מבין את היתרונות והחסרונות בכל צד . לכן אני סבור שיחד עם ההמלצה צריכה לבוא ההכרה שזהו תהליך ארוך ופעמים קשה. אבל בסופו של דבר אתה מרויח את נאמנותך לעצמך. לזה אין מחיר.

שלום חברים

אני נרגש לכתוב בפורום הזה לכל יהודי יש איזה תפקיד מיוחד בעולם הזה,כל אחד ושליחותו המיוחדת המשימה שלכם היא ממש לא קלה,בלשון המעטה,אך אין ספק שלכל שליח יש את הכלים המתאימים עובר המסע שלו בעולם הזה, לפיכך יש בכם כוחות עצומים שראויים להתגלות ! אין ספק,הדרך לא תמיד קצרה וכלל לא פשוטה,אך לפום צערא אגרא,ובוודאי המשימות היותר קשות ראויות ליותר חזקים. ידוע שהיצר אינו 'חפץ' בנפילות הרגעיות,רבות ככל שיהיו,אלא בשבויי מלחמה שיפלו ביאוש.כל עוד אדם מתמודד ונלחם יש סיכוי לנצחונו והוא ממלא את תפקידו,העיקר לא להשלים עם מצב לא נכון,לא אמיתי. לא להתייאש ולא לוותר,אנחנו יהודים ! אנחנו אפילו לא מודעים לכוחות שיש לנו להפוך עולמות ! לבנות או חו"ח להחריב.. יש אפשרות לתיקון,יהודי הוא לוחם ! לוחם לא מנצח בכל מערכה אבל הוא לא מתייאש ובמלחמה הוא נוצח. הרי תשובה קדמה לעולם ! יש מבינים ממני כדי להדריך במסע הזה, למי שעוד לא מכיר ולמי שהכיר ו.. אתר "עצת נפש"(לא ראיתי שהופיע ברשימת האתרים לסיוע): http://www.atzat-nefesh.org כל הכבוד לכם על ההתמודדויות היומיומיות,חזקו ואמצו וה' יהא בעזרכם ! באהבה והערכה יצחק

למעלה