שלום לכולם!

מאיה נ

New member
שלום לכולם!

שלום חברים, אני חדשה בפורום! לאחר 30 שנות עבודה, יצאתי לפנסיה, וכעת יש לי הרבה זמן חופשי. הייתי רוצה לשמוע מה אתם עושים בזמנכם החופשי.

offe

New member
מאיה - ברוכה לשהות בצל ביתנו

אחה"צ נעימים, היום כשאדם יוצא לפנסיה, עם קצת יוזמה, העולם פתוח בפניו. ישנן הצעות לשעות פנאי כה רבות - שהבחירה ביניהן לא קשה. כל אחד בוחר לפי טעמו. בכל מקום שיש מתנ"ס, יש להם המון מה להציע - רק צריך לטלפן ולבקש את התוכנית שלהם. ברור שהצגות, סרטים, התנדבויות, חוגי יצירה, טיולים (שוב המון הצעות בתחום זה) ישנן חברות שמציעות טיולים ושולחות תוכניות חודשיות, ופה תוכלי לקבל מידע, ברצון, מחברי הפורום, כי אנשים כאן מטיילים בהנאה רבה. ואם תחפצי להישאר בינינו תוכלי להיווכח שפה תקבלי שפע אינפורמציות מה עושים אנשים בגילנו - ואנו לא רק נפגשים וירטואלית אלא גם במציאות - ונוצרות ידידויות נפלאות. offe

MAOR1924

New member
../images/Emo91.gif למאיה ב../images/Emo82.gif שלנו אין זמן ח

יש תעסוקה 24 שעות מסביב לשעון עים עברת את דלת הנית את כבר ביפנים היגעת לכתובת הנכונה ברוכה הבאה

מנורה

New member
ברוכה הבאה מאיה ל
נו החם

והמפרגן אופי תארה בפניך בפרוטרוט את שפע העיסוקים כולם פה יצירתיים חלקם מציירים חלקם כותבים ישנם לומדים ומלמדים ויש הרבה מתנדבים מה שבאמת יש כאן יותר מכל חברות נהדרת עם פירגון גדול. ב- 18/3 לחגוג מסיבת יום הולדת נפגשים ואת מוזמנת להצטרף לחוגגים. מקווה שאופי ודרדרית מסכימות לקבל ביננו פנים חדשות מחיכות

דרדרית

New member
מאיה היקרה-ברוכה הבאה../images/Emo39.gif

אמנם אינני פנסיונרית (עדיין) אך מתכוננת נפשית... מנורה צדקה- נשמח לראותך ביומולדת שלנו
חגית

yaely2

New member
מנהל
שלום מאיה, ברוכה הבאה בצל קורתנו

אנו שמחים שבחרת להיכנס לתהות על קנקננו ולשאול לדעתנו.
היכן ואיך לבלות את זמנך ודאי יאמרו לך רבים, מאחר ואינך מכירה את הפורום אומר לך מספר מילים עליו. אצלנו כל אחד תורם ונתרם ואין אונס. כל אחד כותב לכולם (לאט לאט גם מתפתחת יכולת הכתיבה) מי שיודע לצייר שולח ציורים, מי שאינו יודע לא זה ולא זה, שולח בדיחות
ואם לא כלום מכל זה אז שולחים ומספרים חוויה שקרתה,
טיפ של קניה ועוד ועוד. מזמינה אותך להצטרף. את תראי שמעצמו יבוא לך לכתוב ולהגיב. ושנינו נצא נשכרים. את מכתיבתנו ואנו מכתיבתך.

dani 123

New member
מאיה, כאן כולם בפנסיה להוציא את

החברים שעובדים

boaz31

New member
סיפור טוב ללילה-בפרט לאבות של בנות

צעירה צרפתיה בת 14 מודיעה לאמא שלה שלא קבלה מחזור כבר חודשיים. האמא מבוהלת > רצה לקנות ערכת בדיקה וכמובן הילדה בהריון. האמא בוכה, צועקת ושואלת מי > החזיר אני רוצה לפגוש אותו ועכשיו לכי ודברי עם אבא שלך.... > הילדה מסתגרת בחדרה ומתקשרת - חצי שעה לאחר מכן אוטו פררי נעמד ליד הבית > ויוצא ממנו גבר חתיך עם שיער כסוף ולבוש טוב ומתיישב בין האמא לאבא > שלום, בתכם עדכנה אותי - אני לא יכול להתחתן אתה כי אני כבר נשוי אבל אם > תיוולד בת אני אכתב על שמה 3 חנויות - 2 דירות - ווילה וחשבון בנק על סך > 500.000 יורו. > אם זה יהיה בן אני מוסיף 2 מפעלים ו-500.000 יורו > אם יהיו תאומים מפעל לכל אחד ו-250.000 יורו לכל אחד > ואז האמא שואלת ומה יהיה אם תפיל ??? אז הגבר קם ומהסס - האבא שעד כה שתק, > דופק לו על הכתף ומושיב אותו חזרה ואומר לו "תזיין אותה שוב" >

maxima

New member
ברוכה הבאה מאיה...../images/Emo140.gif

אולי תשאלי מה לא עושים בזמנינו החופשי כי אנחנו עושים הכל כל אחד ותחביבו לי למשל אין רגע דל...(-:

emmy5

New member
מאיה ברוכה הבאה ,את עוד תיבכי שאין

מספיק זמן . מאחלת לך בריאות והנאה מלאה בחיים .יש חיים אחרי הפנסיה והרבה ,רק צריך לרצות .בהצלחה!!!!

מאיה נ

New member
תגובה לכולם

חן חן ותודה רבה לכולם על העצות והברכות. אשמח להמשיך ולגלוש בפורום לתת עצות ולקבל עצות, לשמוע חוויות ולהשמיע את חוויותי.

ערב טוב נכון אני לא מרבה בכתיבה

אבל הפעם חייב לספר לכם היום הוזמנו ליום הולדת (בהפתעה)לבת דודה בתל אביב במועדון מסעדה בשם פאנץי ליין קרוב לסינמטק ברחוב ארבע אני מאד נהנתי האוכל והשירות טוב מאד אבל הכי חשוב היתה ההופעה של המלצרים אשר מחוץ להגשה גם שרו ורקדו זו היתה לדעתי הופעה מצוינת של מלצרים ששרים אני מאד ממליץ לאנשי האזור באם יש לכם איזו חגיגה המקום מתאים לצעירים ומבוגרים

נֵנָה

New member
ברוכה הבאה מאיה

שמחה לראותך בינינו. הגעת אל הגיל שאפשר להתחיל... בכל מה שמתחשק לך ולא יכולת מקודם ... לבלות, ללמוד, להתהולל, או אפילו סתם להתבטל
מקווה שנעשה היכרות הדדית, ביום ההולדת של אופי ודרדרית

lernerbe

New member
ברוכה הבאה

למועדון, כיף להיות בפנסיה ודאי כבר נתנו לך הרבה עצות תהני ותבלי, אשמח לשמוע ממך,להפגש זה קצת קשה כי המרחק קצת מפריע, אני מאזור הצפון. ושוב הרבה ברכות על הסטטוס החדש בת-שבע

HAVA159

New member
מאיה3 שלום לך ידידה, וברוכה

הבאה, תמשיכי לכתוב ומאוד נשמח שתספרי קצת יותר על עצמך על מנת שנוכל להכיר אותך יותר. שבוע נפלא שיהיה לך ידידתי, אוהבת
חוה.

offe

New member
יו - הייתם מאמינים - תספרו

היום - שיא ההודעות - בסביבות 120 - כל הודעה מלמיליאן, זה אומר שאנו קבוצה שיודעת להתענג ולענג. איזה כייף שיש חברות וחברים. offe

נֵנָה

New member
יווו אופינקה, הזכרת לי נשכחות ../images/Emo23.gif

את אוספי בובות הנייר שיש לי בנט. בילדותי אהבתי מאד לשחק בבובות נייר והייתי גם מעצבת להן בגדים משלי ... אני מצרפת לכם כתובת אתר של בובות נייר - גם של מפורסמות, ובגדים יפים. הכל ניתן להגדלה, צריך רק לעקוב אחר הכתוב באתר. כל מה שצריך זה להדפיס ולגזור בשביל הנכדות
תהנו

emmy5

New member
אופינקה ,איזה יופי של בגדים ,|חיבוק

אני אשלך לך את הבובה

למעלה