שלום לכולם

only tita

New member
פרנואיד

אני משועמם להחליף 3 משתמשים גם ככה הראשון נדפק לי כי יצאתי ממנו כי חבר רצה להיכנס (אני בחיים לא הולך לצאת מהמשתמש הזה )

אני אגיד לך למה יצאת מהמשתמש הקודם.

כדי שתוכל להכנס בתור מורה... ואז לא הצלחת לחזור למשתמש הישן ובגלל זה עשית חדש..מצטער ככה ההגיון שלי עובד..

6565

New member
למה בדיוק מורה צריכה תמונות של

דרגון בול?............... שמעו, שני ילדים דבילים מהשכבה שלי כתבו סיפור שהוא כאילו אגדה על הקרב בין קיד בוו וגוקו!! איזה סתומים!!!!!!!!!!!!!!!!!! הם כתבו שזה כאילו אגדה מיוון העתיקה או משהו כזה.. נראה לי שאמרו להם להמציא סיפור מיתולוגי משלהם אז הם כתבו את הקרב בין קיד בוו וגוקו עם הגנקי בול... מפגרים!

gokussj2

New member
זת המורה שלך?

אני פשוט לא מאמין , אתם בתיכון , אם אצלי מישהו היה רק מדבר על דרגון בול היו זורקים עליו אבנים

Teen Gohan SSJ2

New member
אני מניח שזה

או שהו סיים תיכון או שהוא נכנס לפורומים שהם מעל גיל 18

gokussj2

New member
אוקי עדיין

גם בחטיבה אצלי אם מישהו היה מדבר על דרגון בול ועוד בתור נושא בשיעור היו עולים עליו בהפסקה

6565

New member
או.....

אני בכלל לא בן אני בת ואני לא בת 18 אני בת 12 וחצי וכתוב לי בפרטים שאני בן ובן 18 בגלל שאח שלי עשה את הפרטים ואם אני אשנה אותם הוא ירביץ לי... חזק..

Brolly

New member
למה אכפת לאח שלך שאת תשני

את הפרטים? אם זה ניק שהוא משתמש בו אז פשוט תפתחי ניק חדש

תמתמ1

New member
חבר'ה חבר'ה באתי לעשות פה סדר

קוראים לי תמי ואני מורה. במסגרת העבודה שלי אני מלמדת תלמידים בשיעורים פרטיים. מכיון שישנם טקסטים משעממים שכמעט בלתי אפשרי ללמד איתם , אז אני מחפשת טקסטים ותמונות שמעניינים את התלמידים שלי. לא האמנתי שהבקשה שלי תעורר כל כך הרבה הדים. אף אחד לא התחזה והכל בסדר. לילה טוב לכולם , תמי

gokussj2

New member
את דואגת יותר מידי

זה דיון רגיל פה , אנשים פה פשוט אוהבים לדמיין קצת.

תמתמ1

New member
תודה שכתבת לי את זה , כבר

התחלתי להרגיש לא נעים מהבלאגן שנהיה פה

אין לך מה להצטער...

אני אשם העיקרי למה שקרה כאן ..אני והסרטים שאני אוכל שאני שרלוק הולמס...

למעלה