שלום לכולם,

רותם טל

New member
שלום לכולם,

אני רוצה לעשות הפתעה לחבר שלי,כמתנת יומולדת ולעשות צניחה חופשית איתו. אנחנו מהצפון-איזור כפר תבור למי שמכיר,בין עפולה לטבריה. כל סופ"ש אני רואה מהאזור של הר כפר תבור,אנשים צונחים. יש באזור מקום מסודר שאפשר להזמין ממנו? או בכלל בצפון? אשמח לפרטים נוספים..

holtzy

New member
מקום לצנוח בצפון

היי רותם כל סופ"ש אני רואה אנשים עומדים על הר התבור וצופים בנו צונחים בחוף הבונים ותמיד חשבתי לעצמי מי אלה האנשים האלה שצופים בנו, אז קודם כל תודה על פתרון התעלומה. לשאלתך ניתן להזמין צניחת מתנה או קורס בפרדייב הממוקם בחוף הבונים טל 04-6391068 נשמח להצניח את חבר שלך ואותך בצניחה רומנטית בזמן השקיעה מול הים נתראה עידו

Yonatan Ran

New member
Hello!

Hey Holtzy...Just thought I would say hello since I saw you write something here on the forum.... So....Hello....Thats all.... Yonatan Ran

holtzy

New member
"יונתן סע הביתה"

מה קורה אתך, יונתן, אני ואנחנו מתגעגעים, יש איזה תיכנון לביקור?, ב25.3 יש אצלינו "יום הצנחנית" מדבר אליך? אם לא אני מוכן לארגן את "יום היונתן" אצלינו רק תבוא לבקר ("קח רכבת קח אוירון")

Yonatan Ran

New member
../images/Emo8.gifI will....But ....

I need to make some money....right now Im just surviving...oncce stuff pics up Ill have money to come and visit.... Love you to..... Yonatan Ran

YakirD

New member
תיקון של טעות נפוצה

הצנחנים האלה שאת רואה מכפר תבור זה קבוצת מטורפים לא ברורה שטסים יום שלם מתחת לחופות בלי לקפוץ מאף מטוס...אפילו לא פעם אחת!!! קוראים לזה "מצנחי רחיפה" אני חושב... אנחנו כאן מדברים על ספורט שונה מאוד וזה לא המצנחים שאת רואה מכפר תבור. בצניחה חופשית כדי לטוס כמה דקות מתחת לחופה, צריך קודם כול לקפוץ ממטוס, לפול חופשי 45 -50 שניות ואז כדי להרגע..טסים כמה דקות עם החופה. זה יותר כיף וגם הרבה יותר הגיוני! ממליץ לך בחום.

YakirD

New member
אני מודה מודה מודה....

שעם טרמיקה טובה שניינו יכולים לדאות מעל צוק הכרמל עם המצנחים שלנו....אבל...לא לפני שקפצנו ממטוס!!!!

למעלה