שלום לכולם!

KRAMAKIN

New member
שלום לכולם!

אני רוצה להגיע למפגש שלנו ? מתי הוא התקיים בקורוב ואיפו?

מפגש

המפגש מתקיים ביום שישי הקרוב ברחוב כנרת 4 . בפרטים נאלפנות אל בת שבע גרניט המכונהפה שביק. כמו כן יש קישור לאתר העמותה ושם יש את המידע הדרוש משה

שביק

New member
שלום רב, המפגש מתקיים מחר, יום

ששי החל משעה 10.00 ברח' כנרת 4 ברעננה. ההכניסה מרח' בורוכוב. לפרטים נוספים בטל:09-7408478 הערב. נישמח להכירך. (אגב, פרטים חשובים לא פחות:למפגש בודד וחד פעמי עלות 50ש"ח ליחיד או זוג. דמי חבר 180ש"ח לשנה, במידה ואתם מצטרפים - ה-50 מתקזזים כמובן. מקוים שאכן תצטרפו ותפיקו הנאה וחיזוקים מאתנו. שלכם שביק

KRAMAKIN

New member
שלום לכולם ולבת שבע

תודה לאזמנה למפגש. מאוד רוצה להגיה, אבל יש לי תנוקת קטנה ואין לי עם מי להשיר אותה ביומ שישי. היתי רוצה לדעת מה היה במפגש. נטלי

שביק

New member
ישנן שתי מטרות עיקריות למפגשים

אלו: קבוצת תמיכה, הותיקים מקבלים את החדשים, מדברים על בעיות וקשיים הקיימים אצל חברים ומנסים לתת תמיכה רגשית, מידע וכלים להתמודדות. מטרה נוספת היא יצירת קשרים חברתיים ולדעת "אני לא לבד". מידע ומפגשים מסוג זה נותנים כוחות מחודשים להמשיך וביתר קלות והבנה את הצעירים עם הטוראט. מקוים לראותך כאשר יתאפשר לך. בינתיים אנחנו כאן בשבילך. שביק

anali11

New member
זה להורים?

אני חדשה ולא כל כך בעינינים, רציתי לדעת האם המפגש הוא להורים של הילדים עם טוראט?

הלנה

New member
שלום ANALI וברוכה הבאה

המפגש הוא לבוגרים - חלקם לוקים בטוראט וחלקם הורים של לוקים בטוראט. מקווה לפגוש אותך שם מחר..וגם כאן.

anali11

New member
תודה

תודה! גם אני מקווה שנוכל להגיע! (אנסה לשכנע את בעלי)

שלום anali11 וברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אשמח להכירך...ומקווה שתצליחי לשכנע את בעלך להגיע גם כן.

פטר1

New member
דמי חבר

ערב טוב שילמתי דמי חבר אך אנני מקבל עידכונימ בבקשה לבדוק זאת

למעלה