שלום לכולם!!!!

שלום לכולם!!!!

חזרתי פה לטיפונתת!! התגעגעתי המון.. !! אני אתחיל בדבר הכי מבאס בעולם!!! היום הופעה של מאיוש בקניון ארנה ואם היה לי איך הייתי רצה לשם!! אבל אין לי איך!! ואני מבואסת כי אני מתגעגעת אליה בטירוף!!! מי שהולך שיהנה המון גם בשבילי!! =) דרך אגב, מי הולך לשם!?!? מלודוש?! ודבר שניי סורי שלא הייתי פה דיקלוש תודה על ההודעה את מקסימה... אני פשוט מועמדת לתעודת הצטיינות ואני לומדת המון המון כדי לשמור על ציונים טובים וזה לא פשוט.. וגם היו כמה אירועים חשובים בשבוע הזה.. (חחח ליאתי מבינה).. וזהו אני פה לקצתת.. אני נורא מתרגשת למחר הקדם אירויזיון!! אני כל השבוע מחכה לזה ודרך אגב מחר אני בירושליים!! אם היה לי כרטיס הייתי נשארת שם חח אבל אין לי אז אני בדרך אבשבש במכוניות לראות אם הג'יפ של אייל מלול בדרך לירושליים חחח וזהו תקליטו ותראו הולך להיות מהמם!! ומחר כמובן החתונה של אח של ליאתי שאותם כבר בירכנו בהמון אהבה..!! ליאתי נשמה חולה עלייך!!! וגם עוד כמה דברים.. קודם כל ברוכים הבאים לכל החדשיםם נעים מאוד אני דיקלה!! =) תהנו!! אחלה פורום יש לנו!! ולכל אלו שרבים להם פה את האמת לפעמים אני מתבלבלת לאיזה דיקלה אתם מתכוונים.. אבל בבקשה לא לריבבב אנשים זה חשוב..!! אין על מה לריב פהה!! זה פורום וכולם אוהבים את כולם!! ואני אוהבת את כולם ואת מקסימים ויהיה טוב!! =) ועוד הצהרה קטנה שאני חייבת לעשות ואם אני לא אעשה אותה אני לא אשן בשקט!! ליאתי אל תהרגי אותי אבל אני חייבת לעשות את זה חחח את רואה את זה את רוצחת אותי אבל אני חייבת!! תראו ליאת.. הפכה להיות אחת החברות הטובות ביותר שלי ואנחנו בקשר טלפוני כל יום ואנחנו נפגשות כי אנחנו לא כזה רחוקות ובקיצור היא יודעת עליי הכל ואני עליה ואין אין חברות ממש ממש טובות והכל בזכות הפורום הזה.. אבל בתקופה האחרונה ליאתי עזרה לי כל כך אני לא יכולה לתאר איך ולמה אבל היא עזרה לי ובלעדיה מזמן הייתי נשברת מכל מיני דברים היא תמכה בי בטוב וברע ואני חייבת פשוט לצעוק את זה.. ליאתי : ת=ו=ד=ה!!! אני אוהבת אותך המוןןן ..!! את בן אדם מקסים!! עזרת לי כל כך ..תודה תודה תודה תודה את יודעת כמה אני מעריכה ואני פה בשבילך לכל דבר !! תמידדד!! אל תשכחי את זה..!! חח אם הייתם יודעים כמה היא עזרה לי.. אין לי מילים פשוט חחח .. וזהווו זאת ההצהרה שלי!! רק שתדעו תבינו איזה בן אדם מקסים מסתתר לו מאחורי המחשב.. חח וזהווו אנשים שיהיה לכם שבוע מקסים לפחות טיפי ממה שלי היה בימים האחרונים..אוהבת המון, דיקושש

דיקושששששש נשמה שלי....../images/Emo23.gif

גמאני התגעגעתי
אל תדאגי,גם אני מזדהה איתך... הלימודים הורגים אותנו (וזה לא חדש)... ואת עוד תראי שאת תקבלי תעודת הצטיינות כזו שתצרחי את זה בכל מקום
אני את שלי עשיתי וכבר קיבלתי תעודת הצטיינות, ופוווווווול מחמאות מהמורים שאני משקיע וזה..
והנה גם אני בקושי נכנסת,ותראי מה יצא ממני
קיבלתי מצלמה דיגיטלית מאבא שלי,ובקרוב גם פלאפון חדש מאמא... בקרוב אני גם טסה לאילת,ולקראת סוף השנה אני טסה לחו"ל!!! ובקשר לליאת,תמיד ידעתי שהיא מותק ושאתן חברות טובות... ותאמיני לי שאם היו אומרים לי לתאר אותה במילה אחת הייתי אומרת שהיא פשוט:מלאךכתר|... אוהבת בחזרה...
נאוו'ש

דיקוששששששששששששששש

וואי כמה התגעגעתי אלייך.. אני מקווה שתצליחי בכל המבחנים ובאמת תזכי בתעודת הצטיינות, כי זה מאוד חשוב.. תהני מחר בירושלים. את צודקת מריבות סתם גורמות לסיכסוכים ועד שהתגבשנו וניהינו הפורום הכי טוב והכי מצליח {אני מקווה} לא צריך להרוס כי להרוס אפשר בשניה ואחר כך לשקם מחדש זה הרבה.. אז, אין לי עוד מה להגיד ו.. תצליחי ותכנסי רק מתי שתוכלי לוב יו...

חחחח טוב שחזרת דיקוששש

התגעגענוווווו מאודדדד!! ובאמת הלימודים קשיםםםםם.. תצליחי במבחנים ותקבלי את התעודה בעזרת ה'.. אני סומכת עליךך!!
וליאתי באמת נשמה טובההה..! חחחחח

מודלהההה חזרתתתתתתתת

ממצב? שיהיה לך המון בהצלחה וליאתוש באמת נשמה טובה כפרה עליה חחח מחר את בירושלים?????

חחח טנקס לכולם!! התגעגעתי המון

וכן חנצ'קה אני בירושליים מחר חח בתקווה להיות באיזור נווה אילן ולראות שם ראשים מבצבצים.. חחח מזכיר לי ת'פסטיגל חחחח ;)

חחחחחכן וואי הגעגועים תוקפים אותי

שנית חחח היום הייתי הנצרת עלית איפה שהיתה ההופעה של מאיוש והיית שם והיום כמעט נסעתי לארנה אוףףףף איזה באסה שלא!

דיקוש

איזה כיף שחזרת היה פה שיעמום גדול בלעדייך מאמי חולה עלייך נוי

דיקוששש מעריכה אותךךך!!מתה עלייך!

אוקיי רציתי לשמור את התגובה לרגע לפני החתונה של אחי חח.... דבר ראשון אין לך על מה להודות לי מה בסה?"כ אני עושה ?!?! .. דבר שני זה הדדי ביותר גמני אוהבת אותך- אין תיאור עד כמה!!... חחח ולרצוח אותך על זה שכתבת לא ממש לא אם את רוצה להראות את זה גם בפורום בכיףף חח אני מכבדת כי אני זאת שצריכה לברך כל יום על זה שהכרתי אותךךך ..... תודה על ה=כ=ל!!!!!! מתה מתה מתה עלייךךך!!! חחח ותודה לכל השאר אתם כולכם מקסימים ואפילו יותרר כל אחד בפורום כאן נשמה טובה אז לאב יוו!!! אמממ מה נשאאר אני כאן בהתרגשות חחח לא מתואר כמה באמת אחי הוא בנאדם שנורא קרוב אליי ואני שמחהע איתו יחד!!... חח אמני מוכנה נשאר רק לשים את השמלה וללכת -יותר נכון לסוע החתונה היא בעפולה =)) ... אז שיהיה לכולם יום מקסים אני אוהבת אותכם !!!!!!!

למעלה