שלום לכולם......

The Lost Girl17

New member
חחח ליאור הוצאת לי ת'מילים מהפה

איכס בריטני ספירס..איכס איכסססס תשלמו לי לא הייתי נוגעת בה..כמה שהיא כוסית לפעמים בקליפים ונראית סוף הדרך..היא אקנה כזה..עזבי אותי באמא שלך.. ממש אהבתי!!!!!!!! מחכה להמשך! אולי פייפר פראבו ואנג'לינה יהיה נחמד=)

AnGeLiNaBaBe

New member
שמחה שאהבתם את הפרק ../images/Emo9.gif

כן לצערי בריטני הצליחה להשתחל איכשהוא לקומיקס... זאתי גמכן כל מקום היא נמצאת... אממממ אהה כן, המחשב עדיין חולה מת אז עד שהוא יבריא קבלו ספויילר קטן על הפרק הבא- מיסטי- (כרגיל), משיגה מה שהיא צריכה מבריטני ושולחת אותה לקיבינימט. אז תעלו רעיונות מי תהיה הבאה בתור בשרשרת הכיבושים של מיסטי ונגרום לזה לקרות!! חוץ מכריסטינה אגילרה טוב..? באמת, הכל חוץ ממנה.....

AnGeLiNaBaBe

New member
שמחה שאהבתם את הפרק ../images/Emo9.gif +

כן לצערי בריטני הצליחה להשתחל איכשהוא לקומיקס... זאתי גמכן כל מקום היא נמצאת... אממממ אהה כן, המחשב עדיין חולה מת אז עד שהוא יבריא קבלו ספויילר קטן על הפרק הבא- מיסטי- (כרגיל), משיגה מה שהיא צריכה מבריטני ושולחת אותה לקיבינימט. אז תעלו רעיונות מי תהיה הבאה בתור בשרשרת הכיבושים של מיסטי ונגרום לזה לקרות!! חוץ מכריסטינה אגילרה טוב..? באמת, הכל חוץ ממנה.....

oh l0rd

New member
פריס הילטון??

סתאאאאאאאאאאאאם היא גועל נפש!!! יותר מבריטני בעעעעעע פריס שרמוטה הילטון הדוחהההה

חהחה ../images/Emo6.gif

אני רוצה לראות אותה עם הממ וואי אולי עם אליסה מילאנו? יש לה אישיות זאתי
ממ זה יהיה קצת מוזר אבל חח לא ידעת למה

The Lost Girl17

New member
נו, פייפר פראבו..פלוס את יכולה

למצוא תמונות לסצינת סקס מהסרט "אבודות והוזות".. חח איזה ראש יש לי אני..

dt50 my love

New member
למה בריטני באמת?

מצחיק .. בכמה מקרים .. אבל זה דיי מעייף . אבל זה פסדר..

AnGeLiNaBaBe

New member
טוב הצבעה מהירה לחברה הבאה

מי שרוצה את ג'סיקה אלבה תעשה
מי שרוצה את פייפר פראבו תעשה
מי שרוצה את ג'ניפר גארנר תעשה
מי שרוצה מישהי אחרת ..... זה קצת בעיה כי ייקח לי שנים למצוא תמונות אבל בסדר רק תרשמו את השם שלה באנגלית

../images/Emo25.gif/../images/Emo41.gif

אבל עם עדיפות לג'ינפר גארנר, כי פייפר טחונה עם הקטע הלסבי

מילה ג'ובוביץ'!!!!!!!!!!!!!!

באנגלית: MILA JOBOVICH אההההההההההההההההההההההההה.... תחששבו על הילדה הקטנה והמדהימה שתהיה לשתיים: אנג'מילה ג'ולי ג'ובוביץ! כן, כן... הראש שלי מריץ את הקומיקס טוב טוב.... חחחחחחחחח.... כל הלסביות שנפרצת ממני... זה לא הולך ככה! אההה, ואם אין מספיק תמונות של מילה, את תמיד מוזמנת לעבור לקלואי סוויני... ובאנגלית: (ליאור נואשת) CHLOE SEVIGNY חחח.... ה
שאחרי....

Ma E

New member
../images/Emo41.gif\../images/Emo25.gif\מילה באמת היא מדהימה

אפשר אורגיווווות
עם שלושתןןןןןןן גררררררררררררררררררר

AnGeLiNaBaBe

New member
אוקיי אז הסכמנו על פייפר פראבו

האמת שגם אני רציתי לעשות אותה (המבין יבין...) בקומיקס אז יאללה תשלחו קצת תמונות שלה שיהיה מה לשים בקומיקס אהה וזה ייקח קצת זמן כי יש לי וירוסים על המחשב אז המחשב שלי מונע ממני גישה לתיקיות שלי!! חוצפן...!! לפחות הוא שומר על התיקיות החשובות.. כל הכבוד מחשב'וש!! מחשב טוב!! קוצ'י קו!!

The Lost Girl17

New member
בבקשה..

וואי וואי צריך לשנות את השם של הפורום ל.."אנג'לינה ג'ולי - סקקקקקס" חחח

למעלה