שלום לכולם

שלום לכולם

ברצוני לדעת מה לומדים בדיוק בתקשורת? אם אפשר לתת לי רקע למקצוע? אודה לכם מאד,

תקשורת

מטרת הלימודים במחלקה לתקשורת ועתונאות היא להקנות לתלמידים ידע והבנה אודות תהליכים ומוסדות בתקשורת, תוך התבוננות ביקורתית במימושי התקשורת בזירה הציבורית (כגון במדיה הכתובה והמשודרת) ובתקשורת בזירה האישית (כגון בתקשורת פנים אל פנים בין יחידים ובין קבוצות). אופי הלימודים הוא עיוני; עם זאת, ניתנת לתלמידים האפשרות להתנסות במספר סדנאות להכרת ההיבטים המעשיים של התקשורת. במסגרת לימודי התואר הראשון משולבים לימודי תקשורת כלליים ולימודי עיתונאות עם הדגש על היבטים היסטוריים, טכנולוגיים, משפטיים, לשוניים. תרבותיים וחברתיים. הלימודים כוללים: לימודי חובה - חופש העתונאות וחופש העיתונאי. הדרכה ביבליוגרפית. תקשורת, פוליטיקה וחברה בישראל. מבוא לתקשורת המונים. תקשורת לשונית. תעשיית החדשות. סטטיסטיקה לתלמידי תקשורת ועיתונאות. תקשרות חזותית: צילום, קולנוע וטלויזיה. פסיכולוגיה חברתית בתקשורת. שימוש במחשב SPSS ו - EXCEL ועוד. הלימודים כוללים גם סדנאות התנסות ובחלק מהמוסדות גם תקופת סטאז' בארגוני תקשורת.

לימודי תקשורת

אני מבינה שהכוונה לתנאי קבהלה: כל מוסד תנאים משלו. כעקרון אלה לימודים לתואר הווה אומר תעודת בגרות מלאה ומבחן פסיכומטרי.

אוקיי, תודה רבה../images/Emo13.gif

עזרתם לי מאד

למעלה