שלום לכולם!

trtr31

New member
שלום לכולם!

אני מורה לחינוך מיוחד, אני מלמדת ילד שהתחיל לקחת מרקחת צמחי מרפא של חתם טבע: B רילקס קיד ו- ממדי פלוס קיד. חשוב לי לדעת מה זה? מישהו מכיר או נתקל בזה? אני מכירה טוב את הריטליין, אבל חשוב לי מאד לדעת מה התלמיד שלי מקבל! זה יעיל? אני לא כ"כ יכולה עדיין לדעת מכיוון שזוהי ממש ההתחלה. אשמח לקרוא תגובות ודעות בנושא. תודה ושבוע טוב.

דליה.ד

New member
שלום לך וברוכה הבאה../images/Emo140.gif

כל הכבוד על ההתעניינות ועל המאמץ שאת עושה כדי להכיר את הילד ומה שהוא נוטל. אני מניחה שזה סוג של טיפול אלטרנטיבי כלשהו. איני יודעת איך הוא פועל. לפי השם אני מניחה שאלו צמחים "מרגיעים" (בניגוד לריטלין שהוא תרופה ממריצה) ואיני מכירה את אפקט "ההרגעה" ואולי צריך לשים לב לאפטיות וישנוניות. רצוי אולי גם לדעת את זמן נטילת הטיפות הללו, אולי הוא נוטל רק בבוקר , האם המורה מדווחת על השפעה חיובית או לא. אין מחקרים אמפיריים התומכים בטיפולים אלטרנטיביים כמועילים לadhd לעומת מאות ואלפי מחקרים שנעשו על הריטלין ומוכיחים מעל כל ספק את יעילותו. בכל מקרה הטיפול התרופתי הוא רק חלק ממכלול הטיפול בהפרעת קשב. תוכלי - כמובן - להפנות אתת ההורים לכאן, אין לי ספק שהם מנסים לעזור לילד בכל מיני אמצעים וזה מצויין.

דליה שלום!

החלפתי שם, אבל בהמשך לשאלתי הראשונה, פניתי לחתם טבע על מנת לקבל מידע על הטיפול אותו הם מציעים. אם תוכלי לקשר אותי למאמרים על טיפולים אלטרנטיביים שקיימים לטיפול ב- ADHD, וזאת מכיוון שההורים אינם מוכנים (עקב תופעות הלוואי) להמשיך טיפול בריטליין, אני אודה לך מאד. בתקווה שהטיפות הללו יעזרו. תודה

zivadina

New member
טיפולים אלטרנטיביים

לצערנו, הנסיון של ההורים כאן עם טיפולים אלטרנטיביים איננו מוצלח, וזאת הסיבה שאנחנו תומכים בטיפול התרופתי הקונבנציונלי. את מוזמנת לקרוא דווחים של הורים מן הפורום על טיפולים אלטרנטיביים שלא עזרו, ואשר מופיעים מתחת לדווח של חגית, וכן בשאר הקישורים במדור המצורף. אין לי מושג אם רק אנחנו לא הפקנו מהם תועלת, או שאלה שהפיקו מהם תועלת כבר אינם צריכים פורום תמיכה ולכן לא נכנסים לכאן, אם כי אנו הפורום הגדול בישראל להפרעת קשב ורכוז.

תודה עזרת לי מאד../images/Emo140.gif

למעלה