שלום לכולם!

שלום לכולם!

אהלן אהלן, קוראים לי אסף ואני לפני כמה ימים הקשבתי לסיטיזן ארייזד ונזכרתי כמה אני אוהב את מיוז. (האמת היא שזה היה יותר כשהקשבתי לזה איזה 5-6 פעמים בלופ....) אני מכיר את מיוז כבר המון המון זמן,איזה כמה שבועות לפני שהם ממש פרצו החוצה, אני זוכר שבאמטיוי הראו שלושה קליפים לא מוכרים של להקה לא מוכרת, כחלק מאיזה לא יודע מה שהם הראו שם באותו זמן: unintended, muscle museum, sunburn. ממש התלהבתי אז התחלתי לחקור עליהם קצת. מהר מאוד השגתי את הדיסק שלהם, וכשיצא הדיסק השני השגתי גם אותו, וגם את הלבאלו ואבסולושן. יודעים מה? עכשיו מאוחר וגם ככה משעמם לי אז בואו אני אספר קצת על עצמי... אני בן 20, עתודאי בטכניון, לומד הנדסת חשמל. אני ממש ממש אוהב מוזיקה ישראלית - ברי סחרוף, אלג'יר, איזבו, אהוד בנאי, כל מיני כאלה. אני אוהב מאוד רוק אלטרנטיבי וגם מוזיקה אלקטרונית. אני מנגן על קלידים כבר המון זמן, מנגן לסירוגין - היתה לי מורה בשנתיים-שלוש הראשונות ואחר כך ויתרתי עליה, והיה לי הרבה יותר כיף להתקדם לבד. אני גם מנגן קצת על גיטרה, אבל ממש קצת. וממש הייתי רוצה לקבל מפרט, זה דבר שיכול מאוד לעזור לי.. :) בקיצור, יש לי גם שאלה - מה קורה עכשיו עם מיוז? ומצטער שאני שואל כזאת שאלה כללית ובטח אתם מתעצבנים מזה (אני יודע איך זה פורומים) פשוט אני צריך להתעדכן אחרי שנה שלא שמעתי מהם בכלל..... תודה רבה, אסף. :)

L A D Y B U G 2

New member
קודם כל שלום אסף../images/Emo140.gif

אם אתה מכיר אותם כל-כך הרבה זמן...אז לאן נעלמת בשנה האחרונה??? גם אני מכירה אותם מזמן אבל אז הייתי בקטע אחר של מוזיקה *אהמ*פופ*אהמ*, אבל מאוד אהבתי ת'שירים שלהם ואחיות שלי צחקו עלי "איכס מי זה עם השיער האדום?"
(ועכשיו הם גם שומעות את זה
). אני נכנסתי לכל הקטע של מיוז רק בשנה האחרונה (שהחסרת) ואני מקווה שאני יעדכן אותך במה שקרה או קורה
אז ככה: הם זכו ב-EMA בקטגוריות BAST ALTERNATIVE ו- BAST UK & IRLAND הם זכו בטקסים שונים כמו פסטיבלים שונים ו-BRIT AWARDS ב- BAST LIVE ACT(שם מאתיו לא נכח). הם הופיעו ב-Earl's court gig (אני מניחה שזה מקום חשוב כי עשו מיזה הרבה רעש) וירדן הייתה שם....בשני ההופעות
מאט קנה גיטרת מנסון חדשה הם מועמדים לטקס של NME ל-3 קטגוריות (כנראה הטקס ישודר ב-MTV2 ביום שבת) וכמובן הדבר החשוב ביותר זה שהם עובדים על אלבום חדשץ שני שירים משם- DES, CRYING SHAME שירים שממשיכים בכיוון של מיוז לדעתי אין כל-כך שינוי (מה שטוב) ואני לא זוכרת מה עוד אבל אתה יכול לבדוק באתר הזה וזה מקווה שתבין ועוד פעם...ברוך הבא. ד"א אני אורטל

NiKi†a

New member
שמחים שהצטרפת אלינו ../images/Emo9.gif

ברוך הבא :) אני רואה שאורטל כבר עידכנה אותך במה קורה עם מיוז, אז מה שנשאר לי זה להגיד לך שאל תעזוב אותנו כל כך מהר, תישאר ותתפרע עם הידע של על מיוז
מפרט עולה 3 שקלים אז אני בטוחה שתקבל בהקדם [אני אקנה לך אם לא
], אלג'יר להקה מצויינת ולאחרונה גם התחלתי לשמוע ברי סחרוף. חוץ מזה אני שירן, בת 16 ולומדת בבציפר מקצועות משעממים [סוציולוגיה וביולוגיה למי שבאמת אכפת לו]. זהו ^_^...Welcome! (רותם אני אביא בשבילך מילון עברי-אנגלי
).

תודה אורטל ושירן...

בקשר לשאלה לאן נעלמתי, אז פשוט העדפתי להפנות יותר תשומת לב למוזיקה ישראלית... אני כבר בקושי שומע רדיו או רואה טלויזיה, אז יותר פשוט זה להגיע להופעות... :) בעיקרון מה שרציתי לדעת זה מה קורה איתם מבחינת אלבומים ואם הם מופיעים בישראל בקרוב... שזה ברור שלא אבל תמיד זה כיף להאמין..... P: אז שוב תודה על קבלת הפנים ואני אשתדל להישאר פה.. למרות שאני רואה שחוץ מטקסים ופרסים אין יותר מדי התרחשויות אצל מיוז :) רק רציתי לשאול מאיפה אתן יודעות על השירים החדשים של מיוז. הם ביצעו בהופעות? או שהשגתן סקיצות שלהם?

L A D Y B U G 2

New member
הם הופיעו את השירים בהופעות ויש

אותם באתרים ששמתי לפני.....צריך לחפש טוב

s h e e p i t

New member
חחח תודה על ההתחשבות שירן...

עכשיו אני כבר לא צריכה מילון יש לי גינה...

ברוך הבא אסף. ../images/Emo24.gif

אני נועה ואני רואה שכבר עידכו אותך בעינייני מיוז אז אני לא אוסיף. ומפרט אפשר לקנות בכלי זמר תמורת 2 שקלים בלבד. (של פנדר, יש גם את הפלאסטיקים המגעילים שעולים שקל אם אני לא טועה.)

RaSmUs iT

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

"חבוב"!! מה אתה צב נינג'ה??! כל משפט שלהם הם מסכמים ב"חבוב"! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אניוויי... אני אולגה נעים מאוד!

slallum

New member
זה בגלל שבאנגלית זה Dude =]

Dude הרבה יותר מגניב מ"חבוב" איכסה:S

Dark Muse

New member
לא

dude noun (בלשון הדיבור) תושב העיר שהגיע לנופש בחווה כפרית ; (בלשון הדיבור) גַּנְדְּרָן, טַרְזָן ; (בלשון הדיבור) בָּחוּר

slallum

New member
ותגיד לי

ממתי מתרגמים כל מילה בסדרות מצויירות לפי מילון?

למעלה