שלום לכולם!!

שלום לכולם!!

שלום לכולם! אני לא יודעת אם זה המקום אבל יש לי בקשה. אבי נוסע כל חצי שנה לתאילנד למטרת עסקים. הייתי פעם בתאילנד אבל אני מתה לבוא איתו עוד פעם אך זה יקר לו לשלם על הכרטיס שלי גם (3100 ש"ח) אני כבר לילות וימים שוברת את הראש כיצד אני משיגה סכום כזה. חשבתי להתחיל לאסוף בקבוקים אבל אי אפשר לעשות מזה הרבה ואני בת 15 ואף מעסיק לא ייקח אותי ככה סתם. אז....אני מחפשת רעיון מטורף משלכם..אולי תוכלו לעזור?

הלוואה מאבא

או מאח\אחות\דודה ובגלל שאת בת משפחה לא יקחו לך ריבית ולאט לאט תחזירי להם. למשל כל חודש 400 שקל ואת זה תשיגי על ידי זה שתקחי כל סופ"ש מההורים 100 שקל 4 שבועות בחודש=400 שקל עכשיו 3100\400=7.75 כלומר 8 חודש החזרת את הכסף... (רק על העצה הבנקאית מגיע לי לטוס במקומך)

kogawa

New member
מנסה להבין את הלוגיקה:

אין להוריה 3100 שח לתת לה, אז הצעתך בגדול זה לקחת מהם את הסכום בתשלומים לאורך 8 חודשים ועוד לצאת מורווח?? וואללה, על פלא כלכלי כזה באמת מגיע לך העונש של להגיע שוב לבנגקוק!! ולך, צ'מעי: אין לי מושג איך ילדים בימינו מגיסים סכומים כאלו (וגם ברור לי שצריך יותר מארבע אלף ג'ובות לגיחה לתאילנד), אבל זה צריך לבוא על חשבון משהו. הוצאות בילויים, בגדים, הנעלה, דיסקים, חוגים וביזבוזים בשנה הם הרבה יותר מסכום זה. תצטרכי לקצץ משמעותית ולחסוך מהוצאותייך ובמקביל לחפש עבודות שמרטפות ונקיונות אצל חברים/משפחה/בית דירות בשכונה, ואני מאמין שעם רצון כנה ואמיתי תוכלי לממש את החלום שלך. ובהצלחה

shar75

New member
את החשבונות הכלכליים של ברי

אי אפשר להבין אף פעם... מה שכן הוא רומני.... והמבין יבין

guymgk

New member
פתרון קסם?

תראי, זה לא קל אבל גם לא כזה מסובך. אם זה ממש חלום בשבילך, תמצאי עבודה שתתאים לגילך (בייביסיטיר לדוגמה...) תעבדי, תעבדי, תעבדי. ועד הפעם הבאה שאבא טס (עוד חצי שנה), אמור להיות לך הסכום הדרוש בכיס. אם לא מסתדר לך, תעבדי בחופש הגדול, ואם זה לא עובד, אני ממליץ על השקעה בבורסה, זה יותר פשוט מהעצה של ברי :)

תודה תודה תודה

ברי, לא ממש הבנתי את העיצה הכלכלית שנתת לי. אני עובדת בבייביסיטרים וכאלה אך אני אפילו לא מתקרבת לסכום המבוקש. אתמול אפילו פשפשתי בכל הפחים של ראשון כדי למצוא פחיות והאנשים ברחוב הסתכלו עליי כאילו הייתי הומלס מיסכן והיו ששאלו אם אני רוצה לאכול. קשה..קשה

עיצה "כלכלית"

היות ואת לא בגיל של ללכת לעבוד אז פשוט אמרתי קחי את הכסף מאבא/אמא/אח/אחות/דודה/דוד ומי שלאיהיה אבל בתור הלוואה ופשוט תחזירי לו כל חודש סכום מסוים עד שתפרעי את החוב שבת שלום

למעלה