שלום לכולם...

שלום לכולם...

שני ההורים שלי מעשנים המון שנים ואני בתור פאסיבית ולא מעשנת סובלת מזה מאד. הם מעשנים קרוב לשתי קופסאות ביום הייתי רוצה לשמוע על פתרונות להפסקת עישון מהנסיון הרב שלכם כדי לעזור להם להפסיק להרעיל אותם ואותי. מה עוזר ומה לא? על מה אתם ממליצים? אשמח לשמוע כל עיצה וכל פתרון :) תודה!

spark lite

New member
אני בטפטופים של מודעות לזיבן

בעקבות כמה כאן מהפורום שממש הצליחו בענק איתו למרות שאנחנו כבר מזמן לא גרים יחד כל פעם שאני הולכת אלייהם אני קולטת איך היה הבית שלי... מזעזע!! ויזה ריח היה לידיים שלי... מזעזע! קיצקץ, להורים שלי יתאים רק זיבן כנראה, תשקלי את זה גם.

זולו60

New member
יקירתי-אישה של וניל

יופי שאת מודעות לסכנות שבעישון, וחבל שאת צריכה לסבול את העישון כשאת עצמך לא מעשנת. האם הורייך מעוניינים להפסיק לעשן. כי הפסקת עישון זו עבודה מייגעת זה תהליך ארוך ודורש החלטה ומאמץ רב. אם נראה לך שהם מעוניינים להפסיק בקשי מהם להכנס לקרוא הודעות בפורום אולי יוכלו להעזר קצת. אחרת אין טעם.

חשבתי אולי ...

לתת להם לקרוא כל מיני מאמרים מזוועים במיוחד כדי שיבינו סוף סוף מה הם גורמים לעצמם ולמי שסביבם... או לתלות בבית כל מיני תמונות , אני לא יודעת מה יכול באופן עקיף לגרום להם להספיק לעשן. ההורים שלי נמצאים כל הזמן תחת מתח (עבודה וכו..) הם טוענים שהם רוצים להפסיק לעשן אבל הם לא מסוגלים. אני מצידי לא קונה להם סיגריות ועושה להם שטיפות ראש מידי פעם אבל .. הכל נוחל כשלון .

זולו60

New member
לאישה של וניל

מנסיוני ארוך הימים - 40 שנות עישון אני יכולה לומר לך הפחדה לא עושה כלום למכור לניקוטין. את רק יכולה לנסות לבקש מהם שיעשו משהו לקראת גמילה למענך למשל יש סדנאות לגמילה מעישון - חלקן מופעלות ע"י קופות חולים וחלקן ע"י האגודה למלחמה בסרטן. אפילו אם הם לא יפסיקו לעשן בפעם הראשונה זה יכול לתת להם פוש לפעמים אחרות וכמובן יש שיטות רבות אבל כמו שכתבתי - הרצון וההחלטה להפסיק לעשן הם א, ב, לגמילה.

זולו60

New member
בדיוק לגופים שהזכרתי בהודעה

הקודמת שלי - נסי קודם למצוא את מספר הטלפון של קופת חולים הקרובה אליכם. בררי שם כי הסדנה נפתחת כאשר יש להם מספר מסויים של משתתפים. ועשי את אותו הדבר לגבי "האגודה למלחמה בסרטן. אולי תנסי לכתוב בגוגל " סדנה לגמילה מעישון" או האגודה למלחמה בסרטן ומשם תלכי הלאה בוודאי יהיו קישורים וכו בהצלחה

למעלה