שלום לכולם...

d r o r y

New member
שלום לכולם...

אני חדש כאן.מדוכא לגמריי מהחיים.אני רוצה למסור כמה פרטים בשביל לקבל ניתוח נומורולוגי,או בכלל מיסטי.אז הנה:אני דרור,תאריך לידה 21/3/82,נולדתי בצרפת ועליתי לארץ בגיל שנתיים.מקווה שמסרתי את כל הפרטים...

בזבזבז

New member
דרורי שלום../images/Emo45.gif

אם אתה בדיכאון אף אחד לא יכול להוציא אותך מיזה, לא נורמולוגיה ולא מיסטיקה כי רק אתה נמצא שם אז אתה יכול לנסות לקחת את החיים בצורה אחרת ותראה איך הדברים ישתנו ברגע. תודה מבז:)

אהלנים אנשימים
הנכם מוזמנים בחום לשרשר כאן הצעות העשויות לעניין את חברי ה
. אבקש לשמור על כללי התקנון התפוזי
ולא לפרסם מספרי טלפון בגוף ההודעה
פרסומת שתחרוג מהשרשור הנוכחי תימחק ללא הודעה מוקדמת. בברכת
לכולנו

לדעת,,לחוות
מודעות חווייתית בחיפה

לדעת,,,
לחוות
מודעות והעצמה דרך כלים חווייתיים.
בחיפה קבוצה נוספת מתגבשת לאור הביקוש
שיעור חווייתי ראשון חינם
ביום חמישי 17.02.05
להעצים את הידע ולחוות את העוצמה.
15 מפגשים שבועיים בני כארבע שעות כל אחד, הכוללים התנסויות חווייתיות ורגשיות שמטרתם חיבור לאמת ולעוצמה הפנימית.
בין הטכניקות והכלים המשולבים
מדיטציות,
דמיון מודרך,
קלפי טארות,
נומרולוגיה, ורבות נוספות שמחברות אותנו ליכולות ולתשובות שחיות בתוכנו. הבטיחו הצטרפותכם, מס' המקומות מוגבל
לפרטים נוספים:
[email protected] או בתיבת המסרים.

שחזור גילגולים סדנת סוף שבוע../images/Emo28.gif|ח

סדנה לשחזור גלגולים בהנחחיית ישראל בן יהוידע במרכז קשת אור מפגש מרתק עם עצמכם- האני הגבוה, המאפשר לשחזר תקופות חיים קודמות ולקבל זווית ראיה רחבה ומקיפה, אודות הסיבות לתהליכים אותם אתם חווים, כישורים שהגעתם איתם ומשמעותם של מערכות יחסים עם האנשים הקרובים. סדנה זו מיועדת למעוניינים להאיץ תהליכי התפתחות פנימית, שינוי וצמיחה, לשחרר תבניות ישנות בכדי ליצור מציאות חדשה. בנוסף יינתנו כלים מעשיים לשימוש יום-יומי, לצורך שחרור והתמרה של תגובות רגשיות ודפוסי התנהגות מעכבים. מנחה: ישראל בן יהוידע מורה רוחני, הילר, מטפל הסדנה מתקיימת במרכז קשת אור בנחל-עוז יום שישי 11/02/05, בין השעות 14:30-21:00 יום שבת 12/02/05, בין השעות 10:00-17:00 עלות: 580 ₪ כולל ארוחות ניתן ללון במקום ללא תשלום נוסף ובתיאום מראש להרשמה [email protected] או [email protected]

mayy2

New member
היי

הייגילי איחרתי? אם לא אבקש שיהיה לי שבוע פורה שיהיו לי מספיק אנרגיות לכסות על כל הפיגורים בעבודה

טיימר

New member
שאלה לשירשור ../images/Emo35.gif

יותר נכון שאלה דיי מעצבנת , עד כמה גדול הוא " עולם המיסטיקה ? . כלומר כמה נושאים מיסטיים קיימים .

טיימר היקר. ../images/Emo3.gif שאלה ריטורית

בערך כמו כל הכוכבים שבשמים, או כחול אשר על שפת הים. כגודל האהבה, כעצמת הכל יכול, אם תוכל להגדיר את כל עולם היש תגלה כי עולם האין גדול יותר.
מיקי

טיימר

New member
../images/Emo13.gif נכון מיקי ! אתה צודק 100 אחוז

ובכל זאת מעניין אותי לדעת האם ישנו מספר מדוייק לגביי הנושאים שעוסקים במיסטיקה .

אהלנים טיימר, ברוך הבא../images/Emo140.gif

יכולתי לענות לך בשאלה ולבקש אותך להגדיר מהי מיסטיקה... ובעצם כן,, שואלת אותך, מהי מיסטיקה עבורך
אם תציץ רגע בשלט על שער הכניסה אלינו הביתה, (העמוד הראשי של קהילת עולם המיסטיקה) תראה שמיסטיקה עבורי לפחות היא חיים ולכן, אינספור נושאים יכולים להיכלל בה. אשמח לקרוא אותך ב

טיימר

New member
שלום גילי ../images/Emo13.gif

נעים לי להיתארח בפורום . רק מעניין אותי לדעת האם מיסטיקה ורוחניות אלו 2 נושאים ניפרדים או שזה אותו דבר ? .

הרצאה "אהבה בכף היד"

מי מאיתנו לא חווה רצון לדעת את צפונות האהבה של נפש בן/בת הזוג? כמה פעמים קרה לנו שפגשנו אדם חדש ושקלנו אפשרות להכנס למערכת יחסים אישית – האם מתאים לנו? האם אנו מכירים את עצמנו ויודעים מה/מי מתאים לנו? האם אנו או זולתנו בשלים להחזיק מערכת יחסים לטווח ארוך? כפות ידינו מספרות לנו את סיפור נטיות הלב באהבה, נטיות שמתבטאות בצורתן הכללית של כפות הידיים, הגבעות שבהן, הקווים ומירקם העור. הידע הבסיסי להבנת סודות האהבה בכף היד יובא בהרצאה שתתקיים בתאריך 10לפברואר 2005 בשעה 19.30. בברית עולם מרכז חוויתי השלום 6 אזור הכניסה חופשית ללא תשלום את ההרצאה יעביר שמואל זלוטניק, M.B.A - מורה ומאבחן מוסמך בעל ניסיון רב. אודות המרצה: שמואל הינו מאבחן ומייעץ מוסמך בשיטת הכירולוגיה ההוליסטית, מאסטר רייקי יפאני מסורתי, מטפל בשיאצו וברייקי, בעל ניסיון רב בהנחיית סדנאות בתחומי רייקי, מודעות וקריאה בכף יד. לימד במכללת רידמן, ב-"לזרום באור", במועדוני תרבות ובמסגרות נוספות למיניהן.

eyalm18

New member
../images/Emo127.gifחיבור לנשמה

דרך הלב מיועדת עבורכם נשמות מתפתחות, המבקשות להאיץ את תהליך ההתפתחות הרוחנית ולקבל תבונות חדשות. לחוות רגשות ולצבור ידע, על ידי חיבור לנשמה, הנשמה הנצחית שלכם שתמיד הייתה ותמיד תהייה. ידע הוא כוח, ידע הוא עוצמה. הוא המפתח להגשמה,לבריאה ולאור. לכול אחד יש את הזכות והיכולת להתחבר לנשמה, אל הידע הקוסמי. בקשו – ויינתן לכם, בחרו ויתממש עבורכם. הכל שייך לכם !!! הגמישו את המחשבות, פיתחו את מרכז הלב והרגש לקלוט את השדרים והמסרים מהנשמה שלכם. זמן האיחוד הגיע. באור ואהבה, מנחם

למעלה