שלום לכולם

רעות 25

New member
שלום לכולם

אני רוצה לעשות טיול של חודשיים לדרום אמריקה עם חברה אבל אנחנו לא יודעות כלום!!! כמה זה אמור לעלות? (אין לנו כסף!!!) מקומות מומלצים? האם צריך להתחסן? איזו תקופה הכי מומלצת לטיול? בקיצור- אנחנו צריכות עזרה!

רעות 25

New member
תוספת לשאלות...

אנחנו חושבות גם על המזרח בתור אופציה... מה זה נחשב המזרח ואיזה מדינות מומלצות לטיול שם? מה זה נחשב המזרח הרחוק? באיזה תקופה מומלץ לבקר שם? תכתבו לנו את כל מה שאתם יודעים וגם אם אפשר לצרף לינקים לאתרי אינטרנט מתאימים אנחנו נשמח מאוד...

argorn

New member
פשש - יקח לנו כל הים לנסות לענות על

זה טוב אני אתחיל ואני בטוח שעוד חברה פה יצטרפו בהמשך כעקרון אף פע לא הייתי בדרום אמריקה , רק מקסיקיו זה הכי קרוב שיצא לי להגיע ...ובקרוב מאוד אני חוזר לשם . חיסונים ... זה תלוי לאן הולכים אבל בדרך כלל - כן מומלץ , ברגע שתדעו לאן אתן בדיוק רוצות לנסוע אז כבר תוכלו לשאול בדיוק איזה חיסונים מומלץ לעשות וכל זה . עכשיו שוב פעם ... בענין מחירים זה תלוי בכמה זמן טיול ואיזה סוג רוצים . רק הטיסה תעלה בסביבות 1000 ל 1300 דולר . זמן מומלץ ... עכשיו !!!

רעות 25

New member
ארגון (?) היקר...

תודה רבה על ההתיחסות ... רצינו לטוס באזור מאי בערך (אין כסף כרגע...) - האם גם אז רלוונטי לסוע? אנחנו רוצות להיות שם בסביבות חודש וחצי בערך... לאיזה מדינות כדאי ליסוע? וכמה לפי דעתך תעלה לנו השהות?

שלום רעות

חברי הפורום שמחים לענות על שאלות אבל אני ממליצה לדפדף קצת אחורה ולנסות לקרוא כמה שיותר חומר בפורום, ראי גם " מאמרים" וקישורים. כמו כן יש פורום המזרח הרחוק שגם בו ניתן לקבל תשובות. דרך נוספת היא לערוך חיפוש בגוגל, חפשי את ההודעה שלי "גוגל ידידו הטוב של האדם!", יש שם הצעות למילות חיפוש מרכזיות. לגבי שאלתך הספציפית, לא יכולה לענות כי עוד לא היית במזרח ולא בדרום אמריקה. בהצלחה.

shaishoo

New member
האמת ש...

אני רק רוצה לחזק את דיברי ללי בלי שום טון של התנשאות פשוט השאלה שלך חזרה על עצמה בניסוחים שונים בגילגולים קודמים.. אני בטוח שאם תדפדפי טיפה אחורה בפורום (כן אני יודע שזה לא כיף) תמצאי שלל תשובות.. פשוט לרוב האנשים נמאס לענות את אותן תשובות כך שככל שתלכי אחורה תקבלי אפילו תשובות טובות יותר.. אני רק אתן עצה קטנה אם אין לך כוח לשוטט ולחפש תשובות..לכי לחנות טיולים בסביבתך (ראי קישורי הפורום לרשימה המלאה) ושם יש בנאדם שנותן הרצאות וענה על כל השאלות.. (בכל חנות יש לו שם אחר
) בהצלחה

כבר אמרתי לך שאני בריאה עליך?|מאוהב

וחוץ מזה מה אתה עושה פה? אין לך איזה מליון מאה מבחנים? ד"ש ל - י'. היא בטח לא מחפפת כמוך

רעות 25

New member
תודה לכל העונים

אנו נקבל את המלצתכם ונדפדף פה אחורה ונשתמש במה שנאמר.אנחנו מודות מראש לכל הכותבים שנשתמש בעצות שלהם.בהצלחה וכל טוב לכל משתתפי הפורום.אורנית ורעות.

מקווה שלא הפחדנו אתכן

אתן יותר ממוזמנות לשאול, אבל אחרי שתקראו ותלמדו, תוכלו למקד את תחומי העניין ויהיה הרבה יותר קל ויעיל לענות לכן. בשביל זה כולנו פה. בהצלחה

sela v

New member
צודק

לגבי זה שלא כיף לחזור על אותן תשובות, במיוחד שרוב התשובות מופיעות בשלל מקומות, ורק צריך טיפה מאמץ כדי להגיע אליהן. אנו פה בשביל לעזור בהתלבטויות, ולעזור בהתלבטויות, ולא כתחליף לקריאת ספר. נכון יותר קל שמישהו מספר את הכל, אבל ספרי הטיולים יודעים את זה, וברובן יש תמצות של מה הכי כדאי לעשות.

argorn

New member
תראי ... זה שוב חוזר להתחלה

אני מאמין שלפני שמתכננים טיול צריך קודם להחליט מה רוצים לעשות בטיול הזה אני יכול להגיד לך על עצמי שבקרוב מאוד אני נוסע למקסיקו ובליז בגלל שכל מה שאני רוצה כרגע זה חופים לבנים ושקט . יש כלו שירצו טראקים , חלק ירצו לראות עתיקות מאיה או גונגלים . כל אחד ומה שמענין אותו . עכשיו לגבי חודש מאי בדרום אמריקה ... כמו שציינתי ... אף פעם לא הייתי ממש בדרום אמריקה ולכן אני לא יכול להמליץ . והשם הוא ... ארגורן - על שם ארגורן משר הטבעות

רעות 25

New member
ארגורן היקר

מחילה על עיוות השם.מעולם לא ראיתי שר הטבעות. שוב תודה על התיחסותך והתיחסות שאר חברי הפורום.כמו שאמרנו אנחנו נעשה קודם שיעורי בית-נקרא מהתשובות הקיימות ואולי נחזור חכמות יותר כדי לשאול שאלות ממוקדות שלא יקח כל היום לענות עליהן. המשך יום נעים.

shaishoo

New member
אני הכי אהבתי את בוב משר הטבעות

חבל שבסרט חתכו את התפקיד שלו..הוא אמור להיות איזה אל או משהו שכזה

thewhiteknight

New member
ככה...

אתן מתכננות טיול במאי, לדרום אמריקה... אני אכתוב בעיקר על ארגנטינה, כי רק שם אני מטייל (כרגע...כן, אני כותב מארגנטינה...) מזג האוויר - בתקופה הזאת אזור דרום ארגנטינה-צי`לה הוא פחות או יותר לא בא בחשבון מבחינתכן. פשוט בגלל שזה מחוץ לעונה. כל המקומות המרכזיים סגורים, קר, ואי אפשר לעשות טרקים. בתקופה הזאת אפשר לטייל באזור בואנוס איירס-קורדובה-מנדוזה-סלטה-איגווסו. זה למעשה כל אזור צפון-מרכז ארגנטינה, ששם יש נופים מדהימים, אטרקציות (ראפטינג, צניחה חופשית, רכיבה על סוסים ועוד) ובעיקר אנשים חמים. הכל תלוי במה שאתן רוצות לעשות, ואיך אתן רואות את הטיול שלכן. עם אתן מחפשות טרקים וספורט אתגרי או שמש, ים, קניות וסתם להעביר את הזמן... הכל אפשרי כאן. חיסונים... תלוי שוב באיזה מדינות אתן מתכננות לטייל, ומה אתן מתכננות לעשות... אני מחוסן לכל דרום אמריקה (זה היה התכנון המקורי...) אבל אני אהיה רק בארגנטינה, צי`לה, ברזיל ואוורגוואי... ביטוח- שוב תלוי במה שאתן מתכננות לעשות. יש ביטוח פשוט (עם תפצעו או תהרגו חס וחלילה, ועל הציוד שלכם) או ביטוח יותר מורכב שמכסה הרבה יותר תחומים, והרבה יותר מפורט... והרבה יותר יקר כמובן... יש עוד שאלות? תשלחו אימייל [email protected] ואני אשמח לענות יותר בפירוט. נתן בן יוסף ושוב... מומלץ להסתכל כמה דפים אחורה בפורום... קצת זמן, אבל יש הרבה אינפורמציה מועילה.

antushtush

New member
טיול של חודשיים סביב מאי

בדרום אמריקה - פרו ובוליביה בהחלט אופציה טובה אם יש שאלות ספציפיות אתן מוזמנות לשלוח מסר

למעלה