ככה...
אתן מתכננות טיול במאי, לדרום אמריקה... אני אכתוב בעיקר על ארגנטינה, כי רק שם אני מטייל (כרגע...כן, אני כותב מארגנטינה...) מזג האוויר - בתקופה הזאת אזור דרום ארגנטינה-צי`לה הוא פחות או יותר לא בא בחשבון מבחינתכן. פשוט בגלל שזה מחוץ לעונה. כל המקומות המרכזיים סגורים, קר, ואי אפשר לעשות טרקים. בתקופה הזאת אפשר לטייל באזור בואנוס איירס-קורדובה-מנדוזה-סלטה-איגווסו. זה למעשה כל אזור צפון-מרכז ארגנטינה, ששם יש נופים מדהימים, אטרקציות (ראפטינג, צניחה חופשית, רכיבה על סוסים ועוד) ובעיקר אנשים חמים. הכל תלוי במה שאתן רוצות לעשות, ואיך אתן רואות את הטיול שלכן. עם אתן מחפשות טרקים וספורט אתגרי או שמש, ים, קניות וסתם להעביר את הזמן... הכל אפשרי כאן. חיסונים... תלוי שוב באיזה מדינות אתן מתכננות לטייל, ומה אתן מתכננות לעשות... אני מחוסן לכל דרום אמריקה (זה היה התכנון המקורי...) אבל אני אהיה רק בארגנטינה, צי`לה, ברזיל ואוורגוואי... ביטוח- שוב תלוי במה שאתן מתכננות לעשות. יש ביטוח פשוט (עם תפצעו או תהרגו חס וחלילה, ועל הציוד שלכם) או ביטוח יותר מורכב שמכסה הרבה יותר תחומים, והרבה יותר מפורט... והרבה יותר יקר כמובן... יש עוד שאלות? תשלחו אימייל
[email protected] ואני אשמח לענות יותר בפירוט. נתן בן יוסף ושוב... מומלץ להסתכל כמה דפים אחורה בפורום... קצת זמן, אבל יש הרבה אינפורמציה מועילה.