שלום לכולם

shir46s1

New member
שלום לכולם

שלום למשתתפי הפורום. מזה זמן רב אני קוראת את הנכתב בפורום זה ומאוד מעניין מקווה להשתתף באופן פעיל אתכם. אז אנה לשם התחלה הייתי רוצה לדעת מתי חבר המועצה יוסי הרוש יתארח להשיב על שאלות ... כי יש לי הרבה מה לשאול ....וגם לעדכן ביי לכולם

ברוכה הבאה

האירוח עם חבר המועצה מר יוסי הרוש מבוטל להיום מסיבות אישיות שלי בלבד ואני מקווה שכבר ביום ראשון הקרוב נוכל לארח את מר הרוש . ושוב הסיבות לביטול הן אישות בגללי ולא בגלל מר הרוש . גיא מנשרוב מנהל הפורום

harty

New member
שלום לך שיר!

אם יש לך מה לעדכן, זה הזמן וזה הפורום.נשמח לקבל עוד חברה שתוכל לתרום לפורום. היות ומצבינו טעון שיפור רציני והואיל ואין לנו אפילו פוליטקאי אחד בעל שעור קומה וחזון, נשמח לשמוע רעיונות, או כל עידכון אחר שיוכל לעזור לעיר הזאת.

shir46s1

New member
מצבנו טעון שיפור

שלום לך הרטי. אם אתה מחפש או הפורום מחפש פוליטקאי מקומי עם חזון וכו' וכו' אז לצערי לא תמצא ב"שוק מקומי " צריך לנסות להביא נציג ממשרדי משרד הפנים על מנת לשטוח בפניו על הנעשה בעיר (לא שהם לא יודעים, רק לא מספיק). שאלתי בתחילה מתי חבר המועצה יוסי הרוש יתארח בפורום מסיבה אחת החבר הצעיר והנכבד היה או עדיין מחזיק את תיק רישוי עסקים בלוד. ורק מי שיודע ומכיר את המחלקה שהייתה עד לפני חודש תפארתה של העיר לוד ולפחות אחד מהפורום הזה יודע למה אני מתכוונת (אולי יותר ואיתם הסליחה) מחלקה ששימשה דוגמא ומופת לעבודה נאמנה וחוקית ועל פי כל הכללים פשוט התפרקה. התפרקה לרסיסים ומדוע? מה מנהל מחלקה שהוא גם עו"ד לא מספיק טוב? או מזכירה איכותית ומקצועית לא מספיק טובה? אולי לזה התכוון דני אוחיון ב"איילון" שאנשים שעובדים פוטרו? אז מה בתור תושבים או בעלי עסקים גם אותנו צריכה להדאיג העובדה שמי שעבד בעירייה ונתן שירות מפוטר? אז ממי כן נקבל שירות? טוב זאת רק התחלה.

harty

New member
שיר את כואבת את מה שכולנו כואבים.

משרד הפנים יודע הכל, כולם מודעים לכל הכאוס בעיר הזאת, אבל הפוליטקה חזקה מכל דבר אחר. צריך לחכות לבחירות ולהעניש את כל אלו שתרמו לכאוס.אני מודע למה שקרה ברישוי העסקים בלוד,פשוט נח יותר כניראה לכל הפוליטקאים שלא יהיה משרד כזה יעיל, בשביל מה למשל אמיל צריך את זה??? או קטש??? או ראש העיר??? הכי טוב שמשרד כזה לא יתפקד, בשביל מה דדה צריך את זה?? יש לו בכלל רשיון עסק???אולי כן ואולי לא אבל למה זה טוב? זה רק מפריע לכולם.חבל שכך המצב אני מתנחם שעוזי כהן כניראה יותר גרוע..... (ראי הכתבות בעיתונים)ממרכז הליכוד כנראה יוצאת התורה....בכל מקרה יש חשב מלווה בעיר והוא אישר את תוכנית ההבראה כולל ריסוק מחלקת רישוי עסקים, הוא כניראה יודע מה טוב לעיר או מה טוב לראש העיר,האחריות לדעתי היא בעיקר עליו ועל משרד הפנים.

shir46s1

New member
חשב מלווה

הייתי מאוד רגועה אילו ידעתי שהחשב אכן יודע על מה הוא חותם. או לחלופין נותן יד לדבר. אבל בכל מקרה החשב הוא שליחו ומטעמו של משרד הפנים. אז מה זו שליחות קטלנית? אולי שר הפנים החדש ימנה חשב מטעם המשרד החדש?

harty

New member
צריכים דחוף וועדה קרואה!

אבל בשלב זה הפוליטקאים מובילים.... נחכה לשמוע משר הפנים החדש.

shir46s1

New member
חן חן ותודה רבה../images/Emo51.gif

למעלה