שלום לכולם!

א י ד י

New member
שלום לכולם!

מכיוון שלמרות כל האוכל מסביב זה עדיין פורום זוגיות יש לי שאלה אליכם, לאלה הנמצאים במערכת יחסים ארוכה (בעיקר נישואים)- איך אתם מתבלים את המערכת המינית? שנים אותו דבר, למעלה למטה ומהצדדים, ועדיין- אין מה לעשות, צריך לתבל לא? אז איך אתם משדרגים את העניינים??

polegra

New member
אמנם לא נשואה...

אבל יוצאת עם אותו גבר כבר חמש וחצי שנים והוא היחיד ששכבתי איתו....ואני היחידה שלו... איך מתבלים? האמת....אני חושבת שיש איזושהי שיגרה מבורכת אחרי זמן ארוך יחד...כל אחד מכיר את הדהרים שהשני אוהב...את החולשות ... אשר תמיד ללבוש בגד סקסי חדש.... לספר אחד לשני את הפנטזיות... לעשות מסאז ארוך ומפתיע... ליזום... אני לא חושב שזה זקוק לתבלינים...פשוט לאהבה...יותר כיף לי היום שהוא מכיר אותי ואני אותו מאשר לנסות דברים.... אני גם מאמינה שרצוי לנסות הכל לפני ששוללים אז אולי תנסי לשאול את זוגך מה הוא היה רוצה שלא עשיתם וכנ"ל את יכולה לבקש ממנו.. אתם יכולים ללכת יחד לחנות לאביזרי מין ולנסות לגוון... בקיצור...כל מה שיעלה על דעתך רק תוך שיתוף מלא ואהבה ובעניי השידרוג הכי טוב זו כמות האהבה והמגע שחולקים לפני האקט עצמו. טלי

רוית ב

New member
אנחנו נוסעים לחופשות קצרות

משנים אוירה לגמרי זה לא התנוחה או האקט זה יותר אוירה אחרת, ואז גם נכנס דמיון פורה....אולי בחו"ל אתתה יכול להיות מישהו קצת אחר אולי בחופש יש פחות לחצים אבל זה ככה אנחנו לא אוהבים את הצעצועים שמוכרים לא עושה ליכלום (מעדיפה טבעי) אבל בעיקר זה מה שכתבתי לך - חופשות התנתקות מהשגרה ושינוי אוירה עושה לנו טוב.

שאלה טובה

והתבלין הכי טוב לא קשור למשהו מעשי כמו אביזר או תנוחה. זה משהו שיש בראש, רגש מיוחד. עם האהוב שלי דברים שיכלו להיות "רגילים", הופכים להיות מיוחדים. ודווקא ההכרות הארוכה יכולה לתרום. אם לומדים עם השנים מה כל אחד אוהב ומיישמים. וכמובן לתוספת פלפול מגוונים. יוצאים ל-WEEKEND בלי הילדים או שולחים את הילדים מהבית, ואז... כיד הדמיון הטובה

קאס אני מוחה..למה כיד הדמיון../images/Emo185.gif

מה קורה עם הלשון...איפה היא נעלמה... ושוקו למיטה...ביום סגריר.. ובכלל כעת ברצינות..כגבר שחווה לא מעט נשים וריגושים.. אומר זאת בפשטות..הכל טמון כפי שקאס אומרת בלב ובראש אין כמו מגע חיבוק וליטוף מתוך אהבה.. לפעמים מבט חטוף גנוב , העברת יד מלטפת במקום לא צפוי.. נגיעות כאלו ואחרות בונות מגע בל ייאמן בהיבט הקירבה כך..שזה לטעמי לא קשור לתנוחה..או לאיבזר כזה או אחר... אהבה רבותי אהבה...צריך לדעת לשמרה לטפחה...יום יום.. מחזיר.. לא סתם מבין איך מחזירים אהבה מהעתיד..

Tully Is Here

New member
אנחנו נמנעים כבר יותר מחודש

אני בטוחה שכשנחזור זה יהיה כמו פעם ראשונה

polegra

New member
ממממ...שאלה...

למה נמנעים? בשביל להתגעגע ? פשוט שמעתי כבר על כמה זוגות שעושים את זה....בכלל כאלה שנמנעו חצי שנה לפני החתונה...וזה נראה לי קשה... טלי

ענתי 10

New member
האמת לך זה באמת עוד מוקדם

לא צריך פתק מהרופא, אבל בדר"כ מקובל להמתין 6 שבועות (משכב לידה), ומניסיון גם אם רוצים לפני זה העסק לא עובד
אפילו אחרי לידה קלה עדיין האיזור עבר טראומה ולוקח לו זמן להתאושש.

צריך זמן לא רק להתאוששות פיזית

אלא גם נפשית. הגוף עובר בלידה ואחריה טראומה לא קלה, ההורמונים משתוללים, התינוק שואב כוחות. אז אין הרבה שיכולות להרגיש ולהראות סקסיות בשבועות הראשונים...

ענתי 10

New member
אני התאוששתי נפשית חודש

אחרי הלידה הראשונה ופחות מ-3 שבועות אחרי הלידה השניה
אבל פיזית לא הייתה לי ברירה אלא לחכות

למעלה