שלום לכולם..

המנהלת שלי התקשרה אלי../images/Emo9.gif

כזו נהדרת! כזו נחמדה שאתם לא תאמינו!!! היא אמרה לי שכל הנציגים שלעסו מסטיק הלכו אתמול מוקדם הביתה, אתמול היה 'מבצע מלביש על מסטיק' שמחר יש לי משמרת רגילה, שמחכים לי, הכל בסדר, לא קרה שום דבר חריג, וואלה... הופתעתי, החיים מלאי הפתעות. 'מבצע מלביש על מסטיק', מסתבר שיש דברים כאלה, שלכם במופתעות דינה

tropic

New member
נו את רואה!!!

לא צריך ישר להסיק מסקנות..... איך אבא שלי אומר - "בסוף הכל מסתדר....." יום טוב מקווה שהבנתי נכון ואת זו QT .....

../images/Emo145.gif

הבנת נכון אני קיוטי וגם דינה רשף. החלטתי לשנות את הניק שלי בעקבות הכתבה שהיתה במעריב. ושלחי לי מסר לגבי עבודה, אני אשמח לעזור או כתבי לי כאן בבקשה.

../images/Emo6.gif שלחנו ביחד חיים../images/Emo9.gif

שוש גדולה זכתה לתשומת לב כפולה בדקות אלו ממש

M י ר ב

New member
איזה יופי לשמוע!

ידעתי שלא יוותרו עליך
אבל תבחני את היחס שלהם לעובדים, כי זה נראה לי קצת מוזר... בהצלחה

M י ר ב

New member
זה נשמע קטנוני מידיי

את רוצה להגיד לי שבגג מסטיק הוא פיטר אותך?

לא פיטר...

היה מבצע 'מלביש' נגד לועסי מסטיק, נתפסתי, ביש מזל
הורידו לי שעה וחצי מהמשכורת כי הלכתי הביתה מוקדם, מחר אני עובדת כרגיל, מפשילה שרוולים וחוזרת אל מכרות הפחם

יפעת 1 2

New member
איזו אטימות../images/Emo4.gif

זה הדבר הכי פתטי ששמעתי בחיים שלי... קיוטי אני מקווה שהכל יסתדר ותמצאי מקום אחר אם את רוצה, גם אם לא תרצי שהאוירה תשתפר... מתים עלייך

אני חושבת שאת צריכה לעשות

שיקולים רציניים אם כדאי לך לעבוד במקום כזה כי עוגמת הנפש ומפח הנפש באותה רגע לא שווה את זה אז או. קיי התחנפו אלייך וזה היה נחמד אבל אבל בגלל מסטיק ??? מה קרה ועוד להוריד מהמשכורת? אני לא חושבת שזה אפילו חוקי! ומה יהיה העונש הבא?? ובאיזה חשק את באה לעבודה? והשאלה באיזה עיניים את מסתכלת על זה שחיפף אותך הבייתה . לא כיף אני אישית לא הייתי נשארת. לא הייתי שורפת את הגשר אבל גם לא הייתי נשארת.

בוקר טוב סמדר../images/Emo24.gif

לא התחנפו אלי, זה גם לא יקרה. ישנם נהלים שאין לעבור עליהם בזמן העבודה, אחד מהם הוא לעיסת מסטיק. יש המון נהלים שאין לעבור עליהם במקום העבודה הזה. השיקולים שלי הם מאוד פשוטים- אני צריכה את הכסף וגם את החברה שיש שם, ויש שם כמה חבר'ה ממש על הכיפאק שאני אוהבת לפגוש בעבודה, יש כמובן כאלה שלא כל-כך. לגבי הבחור שחיפף אותי הביתה, במקרה, זה בחור ממש , אבל ממש ממש נחמד, באמת שכן, מאז שהתחלתי לעבוד היו לי רק דיבורים חיוביים איתו, מה שגרם לי להאמין שהוא קורא לי כדי לשאול לשלומי.מנהלת המוקד אמרה לי מפורשות בטלפון "זה לא היה משהו אישי נגדך" ולכן סמדר, אני חושבת שזה יהיה מהלך טיפשי לוותר על מקום העבודה, אני אמשיך ,אם אני אוותר אחרי קורס כל-כך קשה ובגלל שעברתי על הנהלים במקום גם אם הם מגוחכים בעיני ובעיניכם אני פוגעת בפרנסת המשפחה שלי,את העבודה עצמה אני ממש אוהבת וזה הדבר הכי חשוב, מה גם שאני רוצה להתחיל ללמוד וזה אפשרי במסגרת העבודה הזו, לשלב לימודים ועבודה. אני מודה שהמצב מאוד משפיל (אין מילים לתאר את ההשפלה), אבל אני גם חייבת להודות שעברתי על הנהלים במקום העבודה, אם המצב יחמיר אני אלך משם. היום אני אלך לעבודה, אם אני לא אלך אני המפסידנית! חשוב לי להצליח... גרמת לי לחשוב על דברים רבים, תודה סמדר
דינה

love410

New member
שבת שלום אנשים יפים

שבת מנוחה ושל בריאות שיהיה לכווווווווווווווווולם ושולחת לכם מיפו

למעלה