שלום לכולם! אני חדשה כאן.... שמי רעות ואני בת 12 וחצי...... הפורום הוא רק על בנות , נכון? מה קורה?
ח חופשייה על בר New member 22/1/05 #1 שלום לכולם! אני חדשה כאן.... שמי רעות ואני בת 12 וחצי...... הפורום הוא רק על בנות , נכון? מה קורה?
R RiN rOoN New member 22/1/05 #2 ../images/Emo20.gifהכל בסדר מה איתך../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif 2ה3לnה והתמכרות נעימה בפורום
../images/Emo20.gifהכל בסדר מה איתך../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif 2ה3לnה והתמכרות נעימה בפורום
R RiN rOoN New member 22/1/05 #4 אז למה את פה בכלל../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif מה,את לא יכולה להתמודד עם זה שלאנשים יש חיים יפים
אז למה את פה בכלל../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif מה,את לא יכולה להתמודד עם זה שלאנשים יש חיים יפים
O ODana New member 22/1/05 #5 שמחות שהצטרפת אלינו, חופשייה../images/Emo45.gif הפורום הוא של הסדרה "בנות", אבל אנחנו מדברות כאן על הכל. והכל בסדר (חוץ מכמה בנות שמנסות להציק בימים האחרונים, אבל את כבר תלמדי לזהות אותן ולהתעלם מהן).
שמחות שהצטרפת אלינו, חופשייה../images/Emo45.gif הפורום הוא של הסדרה "בנות", אבל אנחנו מדברות כאן על הכל. והכל בסדר (חוץ מכמה בנות שמנסות להציק בימים האחרונים, אבל את כבר תלמדי לזהות אותן ולהתעלם מהן).