שלום לכולם

gatinho

New member
שלום לכולם

אני חדש פה בפורום, נחשפתי לפלמנקו רק לאחרונה (לפני שנתיים) בגלל הנסיבות... וכן, הייתי גם בספרד. אני לא מבין בזה הרבה אבל הייתי רוצה לדעת איפה יש הופעות בארץ באיזור המרכז ואם מישהו מכיר מורה טוב לגיטרה בסגנון פלמנקו (אני מנגן 10 שנים אבל שום דבר שדומה לזה). זהו, שמחתי למצוא את הפורום הזה ולדעת שיש אנשים כמוני שהפלמנקו נכנס להם לנשמה!

gatinho

New member
וידוי

עוד וידוי קטן... אחת הסיבות לאובססיה שלי לפלמנקו היא החברה לשעבר שלי, שהייתה (ועדיין) ספרדיה ורקדנית פלמנקו מחוננת (15 שנים והיד עוד נטויה). שברה לי את הלב הילדה....

flamenca

New member
מעז יוצא מתוק...

קודם כל ברוך הבא לפורום!!! לגבי הופעות אז יש בפורום קישור ללוח ארועים - שזה המקום הכי טוב להסתכל בו איזה הופעות יש בקרוב. לגבי מורים לגיטרה אני לא ממש מתמצאת, אבל אני בטוחה שהגיטריסטים הנהדרים של הפורום יוכלו לעזטר לך בנושא!

gitanuela

New member
לך ללמוד אצל יחיאל,הוא מעולה...

יחיאל חסון מורה לגיטרה ומנגן בשיעורי פלמנקו בארץ. תוכל להשיג את המספר שלו בסטודיו של סוניה גרסיה או נטע שיזף תתקשר לסטודיו ותבקש את המספר.חוץ ממנו יש את מנהל הפורום היקר שלנו שמלמד אף הוא אבל באיזור חיפה אם אתה מהצפון,ואיתו אתה יכול לתקשר כאן. בהצלחה!

Sierpes

New member
גיטריסט ספרדי בארץ

הולה חיטאניו ברוך הבא... קודם כל אני מאוד ממליץ לך להרשם לכיתת האומן של הגיטריסט ANTONIO ESPAÑADERO MERINO, שמגיע לארץ ללוות את מיגל אנחל. הכיתה תתקיים בסטודיו של מיכל נתן בתל אביב. ביום ה' 17/02. ב 09:00 בבוקר. אם אתה רוצה להרשם, תתקשר: 03-7770212. ביי ובהצלחה.

gatinho

New member
הממממממ

בחיים לא ניגנתי את הסגנון הזה, שדורש מיומנות מיוחדת של יד ימין. אני מנגן בעיקר עם מפרט אז אני חושב שלקפוץ לכיתת אומן כזאת רק ידכא אותי יותר....

Zidan de Toledo

New member
נכון../images/Emo168.gif

אני חושב שצריך בסיס מסוים של טכניקה וידע כללי לפני שהוכלים לכיתת האומן, זה אשפרי אמנם, אבל פחות יעיל.. בערך כמו לנסוע לספרד ללמוד לרקוד ולהגיע בלי ידע בכלל.. ואני ממליץ להיפתר מהמפרט במהרה..יש לך ביד 5 מפרטים טבעיים - וזה הרבה יותר ממפרט אחד קטן..

למעלה