שלום לכולם

מאי 39

New member
שלום לכולם

אני חוזרת בתשובה כבר כמעט 4 שנים לפני שנתיים עזבתי את המקהלה שבה שרתי כ 15 שנה וזה נתן לי המון המון הקושי לעזוב היה רב אבל עשיתי את זה כי נדרתי נדר היום אחרי שנתיים הגעגועים לכך רבים אני יודעת ששום דבר לא היה משפיע עלי כששרתי זה היה מוציא אותי מכל מצב רוח ומכל הקשיים שהייתי נתקלת בהם אני ניסתי להקים מקהלת נשים ומצאתי מנצחת ומלחינה עם מקום לחזרות אבל לא היו לי מספיק נשים ולכן גם זה ירד מהפרק אני מרגישה שפשוט נסתמתי כלומר אני לא יכולה להביע כמו בעבר כששרתי האם למישהו יש רעיון תודה מראש

כפי שידוע לי....

יש לפחות 2 להקות נשים המופיעות בפני נשים. ניתן לברר בבתי הספר בית יעקב - לשם הן מוזמנות בתכיפות.

מאי 39

New member
אביעד שר שלום

אני לא מכירה את הסיפור מלפני ואני רוצה להגיד רק שזה חיזק אותי מאור מאוד במיוחד שזה הזכיר לי כשהבן שלי חזר מהישיבה שבוע לאחר שעזבתי את המקהלה וסיפרתי לו אז הוא אמר לי "אמא את גם לא תוכלי לשיר שם" ואני שאלתי למה? כי כל כך התפללתי השבוע שתצליחי לצאת משם וידעתי שזה הדבר הכי קשה לך אבל אחרי כל התפילות השבוע ידעתי שזה יקרה אני כל כך התרגשתי ובזמנו זה חיזק אותי והסיפור כאן רק הזכיר לי את ההתחזקות תודה

נווו. השבוע חל ראש השנה לאילנות

כי האדם עץ השדה... על עץ מנדרינות גדלים מנדרינות. אשכוליות גדלים על עץ אשכוליות. ואילו אתרוג גדל עם עץ הדר, עץ האתרוג. עם פירות כבנך, וודאי העץ גם יאה ונאה לו. שיהיה לכם רוב נחת ממנו ומכל יוצ"ח. ומה איכפת לך אם תשירי לא במקהלה. יש לי רעיון שיתן לך סיפוק יותר גדול. סיפוק משירתך. במקום שתשירי לאנשים. תשירי פרקי שירה לרבונו של עולם. הביטי והיזכרי מקריאתנו אתמול בתורה, שירת מרים. מקריאתנו אתמול בהפטרה, שירת דבורה. ודעי לך שמהזמרת יצאו גדולים וקדושים. זה נושא ארוך בתלמוד. לא כאן המקום. אבל ברכתי שיהיה לך רוב נחת. כי הברכה כבר ניתנה מרבש"ע. כל שעלייך לעשות, הוא לדאוג לכלי מחזיק ברכה... ובידך הדבר. שבוע טוב וכל טוב.

למעלה