שלום לכולם

noone18

New member
שלום לכולם

שמי שחר, בן 18.אובחנתי כ adhd כבר לפני המון שנים (גיל 8 אם זכרוני אינו מטעה בי), אך למרות זאת לא נעשה דבר בנושא בית הספר למרות שהוריי נתנו למנהלות ולצוות בתי הספר בהם עברתי עד היום את האבחונים שלי. כתוצאה מכך התרשלתי על ימין ועל שמאל בלמודים ולא הייתי כמעט בבית ספר כמעט מעולם. בשנה שעברה עברתי למסגרת ייחודית שמקנה לי אפשרויות ושם אני פורח מחדש ..הענין הוא לגבי שליטה במצבי הרוח לעתים קרובות..כשמצברוח רע מגיע ללא סבה אני מייד מנסה לחפש לזה סיבה וכך אני יושב ומהרהר לי שעות ואפילו ימים ב'בעיות' שאני מודע לעובדה שהן לא קיימות אבל זה כאילו המוח מחפש משהו להתבייט עליו. האם זה תסמין מוכר וחלק מהפרעת ה ADHD ? בתודה,שחר.

zivadina

New member
מצבי רוח

שלום שחר וברוך הבא אלינו. מצבי רוח הם אופיניים ל-ADHD. כדאי שתברר את הבעייה מול פסיכולוג או פסיכיאטר שמתמחה בהפרעת קשב ורכוז. אצלי נטילת אומגה3 עזרה מאוד למצבי הרוח. אני מציעה לך לשאול את הפסיכיאטרית שלנו ד"ר מנור בסוף השבוע. אנחנו נפתח לה שרשור שאלות כבר ביום ה' בערב, ותוכל להוסיף בו את שאלתך. ד"ר מנור עונה במהלך סוף השבוע.

spidergirl

New member
אצלי עזרה קונצרטה

ליצוב מצבי הרוח שהיו קיצוניים. כידוע המוח ה- ADHD מחפש גירויים...

מיכל400

New member
לשחר

גם אני לוקחת רטלין - 10 מ"ג וזה בהחלט ממזער את עניין מצבי הרוח. איך שהוא מכניס לפרופורציות ומונע הצפות.

למעלה