שלום לכולם!

suunto

New member
שלום לכולם!

שלום לכולם! אני חדש בפורום הזה! יש לכם פורום יפה ולמדתי הרבה ממנו! אני כבר הרבה זמן רוצה לעשות קורס AFF ! האמת שאני קצת (הרבה ) פוחד אבל אני הולך לעשות את הקורס ! רציתי לשאול איזה בית ספר מומלץ? אני מדריך צלילה במקצוע ואני מכיר טוב מאוד שרוב תלוי במדריך טוב! אז המלצות טיפים תרגישו חופשי! תודה, מיכאל

OhadNir

New member
ברוך הבא../images/Emo24.gif

תודה בשם הצוות וההנהלה (אני לא זה ולא זה) על המחמאות. האמת, בשני המועדונים יש צוות מקצועי מיומן, שצונח בין 6-20 שנה. היתרון ברשיון הצניחה, כמו בצלילה, שהוא בינלאומי. ולכן אחרי הקורס תוכל ללכת לצנוח במועדון האחר ולהתרשם בעצמך. אתה גם בטח יודע שחניכים רוצים בעיקר יחס חם ואוהד וסביבת הדרכה טובה. כמדריך אני מבטיח שתקבל את שניהם והרבה בשני המועדונים. בקיצור, רק תבוא- שווה כל שקל. נ.ב. רק פאראדייב. נ.ב.ב סתם.

הקשר בין צלילה וצניחה

הי מיכאל, ברוך בואך לעולם הצניחה, בחרת תחום חדש ומאוד מעניין, מלא ריגושים וה מ ו ן נושאי לימוד והתפתחות. לשם לימוד תוכל לבחור את אחד מני המועדונים הרבים בארצנו הקטנטונת, מקצועיותם ידוע בכל קצוות הכדור ובשנייהם תמצא מדריכים ראויים. 2 נקודות ברצוני לציין הראשונה למען הפרוטוקול ולמען אלו שקוראים בפורום - יש להמתין 24 שעות בין צלילה לצניחה (ההפך לא ידוע לי, אינני צוללן) השניה בצד ההדרכתי, כמדריך ידוע לך שלאנשים יש אופי שונה, מדריך טוב הינו מדריך שמצליח להעביר את המסר לחניכים (להבדיל ממקצועיות שאותה ציינתי בתחילת דברי ומתוך הבנה שהמדריכים מקצועיים). ברגע שיש למועדון לפחות 2 מדריכים הם יצליחו להגיע לקשת רחבה של חניכים, וככול שהכמות עולה כך גם האפשרות למצוא מדריך שיצליח להגיע אליך. נחש מה... לכל אחד מהמועדונים יש יותר מחמישה מדריכים (סתם מספר בסיסי כי יש יותר) את הבחירה הנכונה כבר עשית, לצנוח

Alkup

New member
תוסיף מטוס לחתימה ויש סיכוי שבסוף

תהיה אטקין. שהוא גבר גבר. זה כדאי!

למעלה