שלום לכולם

שלום לכולם

אני צריכה (ורוצה) לראיין את עמיר בניון לכתבה שאני עושה. הייתי רוצה לדעם האם פגשתם אותו מקרוב? אם כן,איך היו המפגשים? האם יש לכם סיפורים מעניינים? האם הוא מגיע לפורום מידי פעם? ואיזה שאלות היו מעניינות אותכם לשאול אותו? אני עכשיו בשלב של ההכנה של הרקע אז אני אשמח לכל מידע! תודה ושיהיה יום מקסים!

איזו תמונה?

אני לא מבינה את רוצה לתת לי מידע או לקבל מידע? כי לי אין מידע לגבי התמונה שנגנבה, ולמען האמת, אין לי מושג על מה את מדברת... זה משהו מעניין לכתבה ?

שיקשוק

New member
התמונה שנגנבה

ככה קראתי פורסם באינטרנט, שהשתמשו בתמונה של מעריצה פה מהאתר לדיסק של עמיר בניון זה נכון? ואז הבנתי שהתנהגו אליה מגעיל... סיפור מוזר קצת מעניין אותי כמה הוא אמיתי- נראה לי שזה מעניין לכתבה.

ו ר ד ב

New member
שום תמונה

שום תמונה לא נגנבה, לדייק בפרטים בבקשה , התמונה פורסמה באינטרנט באופן חופשי ולכל אדם היה זכות לעשות מה שבא לו עם התמונה , אף אחד לא התנהג אלייה מגעיל ואפילו רצו לפצות אותה בכרטיסים להופעה , מה שהיה מעבר לזה לא אמור לעניין אף אחד, העניין נסגר ובזה נגמר הסיפור !! שירלי, עמיר הוא בנאדם מדהים ואישיות כובשת ,יש לנו אם תהיי מעוניינת אירוח שפעם ביצענו פה ,עמיר ענה על שאלות, את מוזמנת לקרוא אותו הוא נמצא בטגליינס שבשורת הסרגל , בקרוב עמיר יבוא להתארח פה שוב בעזרת השם ואז תוכלי לשאול אותו שוב, עוד דבר את יכולה לבוא ולשאול אותו מחר אחרי ההופעה הוא מדבר עם מעריצים , קבלי את התמונה --------------------------------------------->

תודה, ורד

קראתי את התשובות שלו בעיקר, נראה שהוא מאוד מסוגר ובעיקר שהוא לא עונה על שאלות הקשורות לפילוסופיה של השירים נכון? התמונה מדהימה - זה הכתב שלו? ידוע לך אם יש לו בת- זוג, משום מה מעולם לא שמענו את זה אני יודעת שהייתה לו חברה תקופה ארוכה אומנית, ואני יכולה לשער מהמילים של חלק מהשירים שהם מופנים אליה בימים בהירים לדוגמא זה מאוד בולט... ידוע לך משהו על זה?

ו ר ד ב

New member
עמיר

עמיר הסביר גם בפורום שאי אפשר להיכנס עמוק שזה בכתב, זה רק יגרע מהכוונת המשורר, בקשר לתמונה -אני חושבת שזה הכתב שלו אני לא בטוחה אבל , וחברה אם יש לו, תצטרכי לשאול אותו באמת שאין לי שום מושג .

למעלה