שלום לכולם!!!

מוטרפת19

New member
שלום לכולם!!!

אני כאן חדשה בפורום.. ואני פשוט חולה על הסדרה הזאת.... אין על ג'אג.. אשמח מאוד אם תעדכנו אותי בכל מה שקורה כאן... תודה...

לפני הכל יהיה נחמד לדעת איך קוראים

לך. שנית , יהיה נחמד מאוד אם תתעדכני בכל מה שקורה בפורום ע"י רפרוף מהיר או איטי בין ההודעות השונות... ולסיום...יהיה ממש ממש נחמד אם תעברי על חוקי הפורום ותלמדי איך משרשרים , מה מותר ומה אסור להגיד פה ועוד ועוד. זהו...מעבר זה...וולקאם

Dark Storm

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

ותקשיבי לסוזי, היא מרוקאית, לא כדי לעצבן אותה... עדיין יש לי את הצלקות מהפעם האחרונה שעצבנתי אותה

../images/Emo12.gif ../images/Emo12.gif ../images/Emo12.gif ../images/Emo12.gif ../images/Emo12.gif ../images/Emo12.gif ../images/Emo12.gif ../images/Emo12.gif ../images/Emo12.gif

Hieros Gamos

New member
אמממ ברוכה.

מה דעתך ללכת לTVTOME ולהתעדכן לבד? *פותחת עיניים גדולות*

גל,אני חושבת שאת היחידה שאני לא

צריכה לתאר איזה הבעות פנים יש לה בזמן שהיא רושמת את ההודעה.חחחחח
את הורסת אותי צוצי...חחחחחחחח כל פעם את מתארת באיזה מצב העניים הגבות הפה התלתלים הידיים השיניים הריר....חחחחחחחחח
תותחית...

Hieros Gamos

New member
חחחח והכי מצחיק הוא שאותי ראית לפני

חצי שנה אם לא יותר וגם זה היה לבערך 20 דקות ואת רוב האחרים פגשת...חלק אפילו כמה פעמים חח

Hieros Gamos

New member
חחחח אממ טוב אז את יכולה או לבוא

ליבנאל...חח או לקנות לי כרטיס להופעה של שלמה בצוותא חחחחחח
חחח תזכירי לי למה לא התכוננתי ללשון? אה כן...אני שונאת להתכונן לדברים חח
וקיבלתי 86 במחשבים!!! יאיי חח (לא ידעתי כלום חח ולא התכוננתי...מזל שאפשר להעתיק פונקציות מתוך המחברת
) וקיבלתי 110 בהיסטוריה
שמעו את הציונים בהיסטוריה- 100, 100, 98, 110
הלוואי עלי ככה עד סוף השנה כולל בגרות
אה דרך אגב סוז- הארם בפריוויו הוא פשוט יאמי בצורה מטורפת!

Hieros Gamos

New member
אמממ תלכי לדף הראשי שם. כאילו ל-

tikirocks.com או איך שקוראים להם אממ ותבדקי שם אחרי ההודעה על הכוסות של סטארבאקס חחחח אני אתן לך את השם משתמש וסיסמא בפרטי.

גל בובה..זה בסדר כבר ראיתי את זה

מאתר אחר...אב תודה בכלאופן
ועכשיו שתי שאלות: 1.הבלונדינית שם זאת הארייט?????? כי אם א אז היא דומה לה באופן מוזר ביותר... והשאליה השניה שלי היא: מה לעזאזל הפוסטמה המכוערת הזאת חושבת שהיא עושה ???????? אנחנו מחכים לנשיקה בין הארם ומאק אחת לשתי עונות-וגם זה במקרה הטוב, והיא באה ככה וקוטפת לה את מתיקות שפתיו????????? הווווווווו ...הווווואו...אני מקווה שבמוצ"ש אני לא אקבל התקף לב....

Hieros Gamos

New member
חח טוב

לוידעת לא כל כך הסתכלתי על נשים בלונדיניות...הג'ינג'ית משכה את תשומת ליבי קצת יותר...מסיבות כאלה ואחרות
חח אין לך מושג מה הייתה התגובה שלי לפריוויו... גאד איכס...למה?!

Dark Storm

New member
את עדיי יודעת יותר במחשבים...

מביל גייטס
אחרי הכל הוא בסה"כ לא המציא כלום, רק "השאיל" מחברות אחרות

Dark Storm

New member
רק אותי אף אחד לא רוצה לראות ../images/Emo10.gif

אפילו הכלבה מסרבת להתסכל עלי, פשוט סובבה את הראש ונכנסה למלונה שלה

וגיל?אני מבינה שאתה חוסך מתרי מאמץ

בזמן האחרון...
אתה עושה עבודה נהדרת בהשפיל את עצמך...חחחח