שלום לכולם

שלום לכולם

צריך את עזרתכם ביעוץ. כנראה אני אקנה דירה במודיעין השיקול לקנות בעיר הוא בגלל איכות חיים ואזור צעיר . ומחיר סביר לדירה חדשה השיקול לא לקנות הוא מרחק גדול מגבעתיים העיר שבה אני עובד אשמח לשמוע המלצות או בעד או נגד לפני חתימה על קניה בעיר תודה חיים ראובן
 
ואגב הכי נראה לי

זה בשכונת קייזר דירת שלושה חדרים ברחוב יהלום אשמח לשמוע המלצות גם על קניה של דירה ברחוב זה המחיר 140000 דולר 96 מ"ר ברוטו לא כולל מרפסת חניה ומחסן
 
התבלבלתי

יש מרפסת של 10מ' לא כולל בשטח הבית יש חניה ויש מחסן ויש מעלית
 
תודה

על התשובות קיבלתי את העצות הן עזרו לי מאוד אבל עדיין קשה לי להחליט. למרות שאין לי הרבה ברירות אני רוצה לחיות באיכות טובה ובדירה נורמלית ולא יכול לעשות זאת בגוש דן שוב תודה תודה תודה על הנכונות לעזור
 
הבעיה היא

שאיכות החיים שלך תהפוך לסיוט בתוך הפקקים כל בוקר. עד שלא תהיה כאן רכבת כל מי שעובד בתל אביב עובר כל בוקר מחדש את הפקקים. (שעה וחצי לתל אביב לפחות..) אולי עדיף לך לחכות עד הרכבת...
 

Agnetta

New member
ברוך הבא

רוב האוכלוסיה שגרה במודיעין עובדת מחוץ לעיר או בירושלים או באזור ת"א, ככה שאתה תהיה בחברה טובה. אם יש לך רכב אז תצטרך לצאת מוקדם בבוקר אם אתה לא רוצה פקקים לעבודה. אומרים שתהיה רכבת בעוד כשנה - שזה בטוח יעזור לך. עיר באמת עם אוכלוסיה צעירה, עיר מתפתחת, עדיין אין מקומות בילוי ומסחר כמו שצריך אבל הנה בקרוב יגיע מרכז גדול (אוגוסט השנה) הפאוור סנטר ואז אולי הכל יראה קצת שונה כאן. המחיר לדירה שציינת נישמע אחלה, אני יודעת שגם מוגרים בשכונת ציפור דירות במחירים דומים ונידמה לי עם מרפסות יותר גדולות. קייזר זאת עדיין שכונה בבנייה, אז יהיה לך הרבה אבק בהתחלה. בכל מקרה נראה לי שממש כדאי לך לעבור בגלל כל הסיבות שציינת ועוד.
 

mobzy

New member
2 עצות

1. העצה האולטימטיבית: קודם לשכור לשנה ואז להחליט על הקניה. אני יודע שזה לא קל - גם אני לא עמדתי בזה. 2. בבואך להעריך זמני נסיעה ופקקים, על תסתמך על נסיעה בשבת למשרדי הקבלן. תגיע לעיר ביום חול כך ב-7:30, ותנסה להגיע מכאן לעבודה. ברוכים הבאים!
 

רחלילי

New member
וקח רכב של העבודה

אחרת ילך לך המון על דלק ופקקים. בבוקר רק להתחבר לכביש1 יכול לקחת 40 דקות עוד לפני הנסיעה על כביש 1 ולפני הפקקים של איילון/צ.גהה.
 
חיים תשמע...

מודיעין עיר נפלאה עם אנשים נהדרים,נופים מקסימים,בניה חדשה ,פשוט מקום נחמד לגור בו שנותן לך מעין הזדהות קהילתית שלא מוצאים בכל מקום. אבל,מבדיקה בכרטיס האישי שלך שם מצויין שאינך נשוי עדיף לך לפחות לעת עתה לגור במקום אשר יקל עליך למצוא את בת הזוג .פשוט העיר אינה מאירה פניה (לא בכוונה כך אני מקווה)לרווקים וכל הפעילויות מתכווננות לזוגות עם ילדים. מבחינת השקעה עם מחשבה עתידית כדאי מאוד לדעתי לקנות ולהשכיר את הדירה ובבוא היום להתיישב פה.
 
למעלה